Ga naar hoofdinhoud

Familie Jansen

”Wij hebben in 2003 een keuken aangeschaft bij Middelkoop. Die Siematic keuken is ons tot de dag van verhuizing zeer goed bevallen.

Ook de service, als er iets stuk was, was snel en goed. Zes jaar geleden hebben we een douche bij hen aangeschaft. Daar zijn we ook zeer tevreden mee geweest. Zodoende deze keer weer voor Middelkoop gekozen. Bovendien was bij de aankoop van dit appartement de aannemer Van Dillen ook met Middelkoop in zee gegaan.

Wij hebben al vroeg na de koop van ons appartement contact opgenomen met de adviseur van de keuken. Aan de hand van de tekeningen heeft hij ons uitgelegd hoe de keuken het efficiënts zou kunnen worden ingebouwd. Een kookeiland met de Bora kookplaat met afzuiginstallatie, ingebouwde stopcontacten en de Quooker werden uitvoerig uitgelegd. De ideeën die wij zelf naar voren brachten, werden er goed in verwerkt. Bijvoorbeeld meer ruimte tussen het kookeiland en het keukengedeelte aan de muurkant en het laten verspringen van de keukenonderdelen om het geheel speelser te maken. In eerste instantie hadden wij onze keuze op een andere keuken laten vallen. Regelmatig kwamen we terug om ons verder te oriënteren. Op een gegeven moment viel ons oog op deze keuken. Deze beslissing werd door de adviseur probleemloos ingepland. Ik ben zeer content met deze betonlook keuken!

We zijn heel tevreden met het eiland, daar schijnt veel daglicht op de kookplaat van Bora.

Tot tevredenheid van de klant kan men ter plekke bij Middelkoop de hybride auto opladen.
Toen we aan de balie de oplaadkaart weer inleverden, kregen we zelfs een doos met eieren mee (het was in de tijd van Pasen). Erg leuk! We zijn heel tevreden met de service en als we Middelkoop een cijfer moesten geven zou dit een 9 zijn! Is er iets mis dan komt men met een goede oplossing.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.