Ga naar hoofdinhoud

Familie Jansen

“Bij de bouw van ons huis komen we via de aannemer bij Middelkoop Culemborg terecht voor de aanschaf van onze badkamer. Op dat moment zijn we ons nog aan het oriënteren op keukens en hebben we een wandeling door de showroom gemaakt. Hier staat een opstelling die aan onze wensen voldoet. We besluiten om een afspraak te maken en te kijken wat Middelkoop Culemborg voor ons kan betekenen.”

“Tijdens deze afspraak komen we erachter dat er ook modulaire systemen zijn voor bijkeukens. Dat is precies wat we zoeken. Het is bij het kopen van een keuken prettig om je vooraf te oriënteren. Wij hebben zodoende een bepaalde stijl in ons hoofd. In de showroom van Middelkoop Culemborg zien we onze droomkeuken staan. Deze keuken vinden we meteen mooi. Een bijkomend voordeel is dat de keuken tijdens de bouw van ons huis kan worden geplaatst. Op het moment dat we de sleutel van ons nieuwe huis krijgen, is alles al klaar.”

Keuken

“Het contact met onze adviseur is prettig. Zo wordt er goed meegedacht en is ze goed bereikbaar, zowel telefonisch als per mail. We worden elke keer gastvrij ontvangen en er wordt voldoende tijd ingepland, om ervoor te zorgen dat de keuken helemaal naar wens is.”

“De adviseur is heel betrokken en benieuwd naar het eindresultaat. Het eindresultaat mag er zeker zijn. We zijn er ontzettend blij mee.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.