Ga naar hoofdinhoud

Familie Huts-Schuit

“De bouwer van ons huis werkt vaker samen met Middelkoop Culemborg. We hebben ons bij verschillende keukenzaken georiënteerd, maar bij Middelkoop Culemborg zijn we verrast door de vele soorten opstellingen. Het geheel komt geloofwaardig op ons over.”

“We zijn redelijk blanco in het proces gestapt. Eén van onze wensen is een eiland. Tijdens het eerste gesprek zijn we er al redelijk over uit hoe het totaalplaatje eruit moet komen te zien. In het tweede gesprek hebben we de puntjes op de ‘i’ gezet.”

Keuken

“Tijdens de montage zijn we er zelf niet bij. De aannemer heeft alles in goede banen geleid. We zijn zo te spreken over het eindresultaat, dat we de badkamer en vloer ook bij Middelkoop Culemborg hebben gekocht. Qua nazorg zit je er ook goed. Als er iets is, komt een van de monteurs direct langs om het op te lossen. Dat is heel prettig.”

“Middelkoop Culemborg levert hoogwaardige materialen en heeft een uniek aanbod. Er wordt rekening gehouden met de context van de ruimte en tijdens het adviesgesprek wordt er een passend ontwerp gemaakt. Ook zijn we binnen ons budget gebleven. Echt heel fijn. We kunnen Middelkoop Culemborg van harte aanbevelen.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.