Ga naar hoofdinhoud

Familie Huiting

“Via onze ouders en de aannemer zijn we bij Middelkoop Culemborg terechtgekomen. We worden hartelijk ontvangen en de afspraken zijn leuk. In de showroom bereidt een kok een gerechtje, wat voor een stukje beleving zorgt. Dat zijn leuke dingen. Adviseur Hans laat enthousiast alles zien en denkt vanuit zijn ervaring kritisch mee over het ontwerp dat we thuis hebben gemaakt. Hij durft het ook te zeggen als iets geen goed idee is. Het is heel prettig om met hem te sparren.”

“Een tip: Denk er goed over na hoe je de keuken wilt en gaat gebruiken. Gelukkig denkt Middelkoop hierin mee en wordt het gaandeweg steeds duidelijker. We zijn in eerste instantie benieuwd of het afzuigsysteem in de kookplaat werkt. Dit gaat echter verbazingwekkend goed. Het maakt weinig geluid, dus we kunnen gewoon normaal blijven kletsen tijdens het koken. De grote koelkast vinden we erg fijn. Dat is echt een aanrader. De volgende keer zullen we sommige stopcontacten anders positioneren. Die hebben we namelijk allemaal laten verlagen en dat blijkt toch niet zo praktisch te zijn. Bijvoorbeeld als we onze telefoons moeten opladen.”

Keuken

“De montage loopt vlot. Binnen een dag staat de keuken keurig netjes op zijn plek. Er worden twee kleine beschadigingen op de deurtjes geconstateerd. Deze deurtjes worden direct vervangen. Het barretje voegt voor ons echt iets toe. We maken er onder andere gebruik van als we ’s avonds laat thuis zijn en even snel moeten eten. ’s Ochtends ontbijten we er ook geregeld.”

“De service van Middelkoop Culemborg is goed. We hebben er vertrouwen in dat een probleem goed wordt opgelost, al mocht dat nu nog ontstaan. Al met al zijn we heel tevreden. Een volgende keer starten we sowieso weer bij Middelkoop Culemborg.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.