Ga naar hoofdinhoud

Familie Hartman

”Wij hebben een huis laten bouwen en de aannemer adviseerde ons om eens bij Middelkoop te gaan kijken voor keuken, PVC-vloeren, tegels en kasten. Wij zijn bij Middelkoop heel goed geholpen.

Wij hadden al een aardig idee hoe wij de keuken wilde hebben en de adviseur van de keuken heeft ons daar prima mee geholpen. Omdat wij alle kasten, laden en systemen in de showroom konden zien hebben wij een paar dingen veranderd uit ons basisidee en kwamen wij tot deze keuken. Wij wilde ook graag een bureau en een kast met uitschuiflades voor de naaimachines in de zelfde stijl als de keuken. De adviseur heeft ons daar ook heel goed mee geholpen.

Het uitzoeken van een inloopkast ging heel handig, wij konden precies aangeven waar elke lade en roede moest komen. Ook wilde wij een kastenwand in de berging, wij hebben nu een hele mooie met schuifdeuren. Hier konden wij de indeling van de kasten ook zelf bepalen, dus geen standaard indeling.
In PVC vloeren was er een ruime keuze en daarin werden wij ook weer prima geadviseerd. Wij hadden ook nog tegels voor de badkamers en toilet nodig, de adviseur van de vloeren werkte er nog niet zolang, maar als zij iets niet wist ging zij het gelijk bij collega’s navragen zodat wij daar ook goed mee zijn geholpen.

De levering en het plaatsen gingen allemaal prima. De monteur die bij ons kwam had veel plezier in zijn werk. Hij vond het leuk om deze keuken te plaatsen omdat deze anders is dan standaard. Het bureau wilde niet in een keer lukken zoals het moest, daar is de monteur nog een keer voor terug gekomen. Een deur had een kleine beschadiging en deze werd direct helemaal vervangen. Fantastische service!

De producten van Middelkoop zijn degelijk en goed en het personeel is behulpzaam. Ze nemen echt de tijd, we hadden niet het idee dat ze ons zo snel mogelijk wilde helpen omdat de volgende klant al klaar stond. Alle vragen werden direct beantwoord of we werden erover teruggebeld. Het zijn geen agressieve verkopers, dat is heel prettig. We hebben Jacob echt diverse keren gebeld over de kasten die we hadden besteld en iedere keer werden we weer keurig door hem geholpen.

Middelkoop heeft onze verwachtingen beantwoord en super verwerkt in het eindresultaat. Zowel de keuken, PVC-vloeren, tegels als kasten hebben ze perfect bij elkaar weten te combineren.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.