Ga naar hoofdinhoud

Familie Govers

Ze doen wat ze beloven! Daarom hebben we de opdracht voor een nieuwe keuken bij Middelkoop neergelegd.
Ervaringen van mijn broer en moeder die ook een keuken hebben gekocht bij Middelkoop en tevreden waren, gaven de doorslag. In de showroom zijn we heel fijn geholpen. We zijn ook nog bij een andere partij geweest, misschien waren we dan iets goedkoper uit, maar hoe is het dan gemonteerd en hoe is de service?

In coronatijd zijn we voor het eerst bij Middelkoop langs geweest. Vervolgens hebben we er een jaar over nagedacht omdat we bij de gekozen opstelling een verdiepte vensterbank zouden krijgen en we niet zeker waren of dit praktisch was. Na lang denken zijn we weer teruggegaan. We hadden een nieuwe opstelling in gedachten met een eiland. Dit bleek niet ideaal en de beschikbare ruimte te klein. Uiteindelijk hebben we toch gekozen voor de opstelling zonder eiland maar wel met de verdiepte vensterbank. Toen we de offerte getekend hadden, werd alles in werking gezet en we werden continue op de hoogte gehouden. Alles werd afgestemd, een leverdatum gekozen en alles is perfect compleet geleverd.

De montage kunnen we omschrijven als goed en snel. De jongens die geweest zijn werkten keurig. Je hoort weleens verhalen van knoeiers in huis waar je heel verdrietig van wordt, dat was bij ons niet het geval. De monteurs van Middelkoop zijn vakmensen! Bij plaatsing was een deurtje beschadigd, er werd direct actie ondernomen en binnen een week was deze vervangen.

Doordat de adviseur zo heeft meegedacht hebben we de ruimte zo goed mogelijk benut. Er was te weinig ruimte voor een eiland, daarom is dit de beste optie en we zijn er enorm blij mee.

Middelkoop krijgt van ons een dikke acht! De manier van benadering in de winkel, de afspraken die ze maken en nakomen en het op de hoogte gehouden worden van de voortgang is echt heel fijn. Bij vragen waar niet direct een antwoord op te vinden is, word je snel teruggebeld zodra ze een antwoord hebben. De service is heel goed.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.