Ga naar hoofdinhoud

Familie Gerritsen

“Middelkoop is geen onbekende voor ons. Onze vorige keuken en badkamer hebben we namelijk ook bij dit bedrijf gekocht. We hebben in totaal drie gesprekken met de adviseur gevoerd.”

“Omdat de keuken in de nieuwe aanbouw moet komen, hebben we de tekeningen van de architect de eerste keer meegenomen. De adviseur komt met goede ideeën en zorgt voor genoeg loopruimte in de keuken. We hebben de wens om in de keuken te kunnen zitten en willen graag een licht geheel.”

Keuken

“Gaandeweg het proces komen we uit bij de combinatie van hout, wit en grijs. Erg mooi. Omdat de keuken nog geen bestaande ruimte is, zijn we erg blij met de 3D-tekeningen. Zo krijgen we er echt een goed beeld bij. De montage is grotendeels goed verlopen. De paar dingen, die niet goed zijn gegaan, worden keurig en snel opgelost.”

“Middelkoop heeft een mooie showroom en door het ruime assortiment kun je er goede ideeën opdoen. De adviseurs hebben een fijne manier van meedenken en er wordt naar de wensen geluisterd. De telefoon wordt altijd opgenomen en zaken worden goed afgehandeld. We bevelen Middelkoop Culemborg absoluut bij anderen aan.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.