Ga naar hoofdinhoud

Familie Gerich – Faessen

”Middelkoop maakte de technische tekeningen voor de projectontwikkelaar van ons nieuwbouwproject.
Eenmaal in de showroom hebben we behoorlijk wat bekeken en uitgezocht, omdat er veel verschillende stijlen en types zijn.”

De badkamer is wat vergroot omdat deze heel klein was. We zijn een paar keer bij Middelkoop geweest om de zaken te bekijken en door te spreken. Bij vragen, ook via de mail, kregen we direct antwoord. Onze adviseur Danny dacht overal in mee. Soms was dat best een uitdaging omdat we best wel buiten de standaard gingen. Iedereen deed zijn best om onze wensen toch te realiseren.

Voor de keuken hadden we contact met Corianne. Ons oog viel op een witte opstelling die in de showroom stond. We hadden al besloten dat het een Next keuken moest worden. De frontjes zijn van glas. Zeer praktisch omdat je er niks op ziet. We zijn blij dat we voor deze opstelling hebben gekozen en dat de indeling zo efficiënt is. Het keukenblad is gemaakt van Corian, een zeer praktisch materiaal. Omdat er zoveel verschillende keuzes zijn, is het fijn dat alles te zien is in de showroom. Vanuit een folder of boek is het onmogelijk om zulke keuzes te maken.

De montages van zowel de keuken als de badkamer gingen eigenlijk van een leien dakje. Het was een hele uitdaging, dat wel. Maar alles is keurig en naar tevredenheid in orde gemaakt door het deskundige personeel. Ze werkten secuur en ruimden alles keurig op.

De paar servicepunten die er waren, zijn erg netjes opgelost. Zo was het blad geplaatst volgens tekening, maar dat was te hoog. Toen het opnieuw geplaatst moest worden, hebben we het gelijk wat groter laten maken.

Middelkoop is een aanrader! Het bedrijf is servicegericht, transparant en niet te pusherig. Ze hebben goede adviseurs in dienst, met kennis van zaken. Er wordt meegedacht met de klant. Dit geldt zowel voor de keukens als de badkamers. De adviseurs waren ook oprecht enthousiast over onze keuzes. Zo vond Corianne de keuken in combinatie met de vloer echt mooi!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.