Ga naar hoofdinhoud

Familie Flach

“Jaren geleden heeft een vriend van ons als adviseur bij Middelkoop gewerkt. Zodoende zijn we wel eens in de showroom geweest. Hierdoor hebben we een indruk gekregen van het bedrijf, de kwaliteit en de service die zij leveren. Dus op het moment dat we een plan voor de nieuwe badkamer hebben, is het voor ons heel logisch om naar Culemborg af te reizen.”

“Na een oriëntatie zijn we drie keer in de showroom geweest om de badkamer te ontwerpen en keuzes te maken. Hiervoor hebben we elke keer vooraf een afspraak gemaakt. Er is steeds ruim de tijd genomen en goed meegedacht. We hebben een globaal idee hoe de badkamer eruit moet zien. We willen een badkamer met een donkere kleur, die zowel luxe als praktisch is. Onze adviseur, Elise, komt stap voor stap met ideeën en goede adviezen. Dat levert uiteindelijk een mooi ontwerp op. We zijn heel tevreden over deze klantgerichte begeleiding.”

“Rondom de montage is via Middelkoop is een afspraak gemaakt met een van hun partners. Het is prettig om te weten dat het goede en betrouwbare monteurs zouden zijn. Zo komen we er tijdens de installatie achter, dat de kleur van de voeg niet goed uitpakt. De monteurs hebben dit toen heel goed opgepakt en gelijk aangepast.”

Badkamer

“In de badkamer is een muur tot het plafond geplaatst. Dat geeft sfeer, houdt de warmte in de doucheruimte goed vast en het scheelt in onderhoud. Elise geeft het advies om in de muur een grote nis te plaatsen. Daardoor kunnen we onze spullen goed kwijt.”

“Wij bevelen Middelkoop absoluut aan. Ze nemen echt de tijd voor de klant en ontwerpen op een creatieve en vakkundige wijze een mooie badkamer. Naast goed advies en leuke ideeën valt het ons op, dat ze echt luisteren naar de mening van de klant.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.