Ga naar hoofdinhoud

Familie Eikelenboom

“Via de aannemer zijn we bij Middelkoop Culemborg terechtgekomen. We hebben meteen een klik. Onder andere de klantvriendelijkheid geeft voor ons de doorslag om de nieuwe keuken bij Middelkoop te kopen. We hebben in totaal drie afspraken gemaakt. Er is echt de tijd voor ons genomen.”

“Al lopend door de showroom zijn de juiste vragen aan ons gesteld. Heel prettig. We willen sowieso een houtlook, dat staat vast. Over het toevoegen van een kookeiland hebben we best lang getwijfeld. Uiteindelijk hebben we er toch voor gekozen om dat niet te doen. In eerste instantie willen we tegels op de achterwand, maar de adviseur bedenkt en adviseert om een hoge veegplint aan te brengen. Op de muur zit nu een tweecomponenten coating en het werkt perfect. Eventuele vetvlekjes heb je er zo af. Stapje voor stapje ontstaat de complete keuken. Het is helemaal geworden, zoals op de tekeningen is weergeven.”

“Anderhalf jaar voordat we hier intrek nemen, hebben we de keuken al uitgezocht. Een half jaar later zijn we voor een laatste check nog een keer naar de showroom geweest. Het is goed om dat te doen. In de showroom zie je het toch iets meer voor je dan thuis. Je krijgt er een beter beeld bij.”

Keuken

“De montage verloopt perfect. Er is keurig gewerkt. De onderkant van het werkblad moet iets worden bijgewerkt. Verder zijn er geen problemen geweest. Het is erg handig dat de aannemer rechtstreeks contact heeft met Middelkoop. Dat scheelt een hoop tijd en moeite.”

“Middelkoop Culemborg is een keurige zaak en de medewerkers zijn zeer correct. Ze bellen of mailen gelijk terug als er iets is. Dat is heel prettig samenwerken. We raden het bedrijf zeker aan bij familie en kennissen.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.