Ga naar hoofdinhoud

Familie De Waal

“Voor onze nieuwe keuken en badkamer hebben we een aantal bedrijven bezocht. Elke keer worden er verkooptrucs gebruikt, die we niet op prijs stellen. Uiteindelijk komen we via internet bij Middelkoop Culemborg terecht. We lezen goede reviews en besluiten naar Culemborg te gaan.”

“Wat betreft de keuken is een eiland sowieso één van onze wensen. De keuze tussen landelijk en modern hebben we nog niet gemaakt, totdat we in de showroom een zwarte keuken zien staan. We zijn gelijk verkocht. De lamp/afzuigkap valt direct op en komt op ons wensenlijstje te staan. In de badkamer willen we graag een regendouche en een tegel met een speciaal reliëf. Beide adviseurs nemen, ondanks de drukte, ruim de tijd voor ons. Het voelt direct goed aan. De manier van verkopen is meer te omschrijven als adviseren, wat heel prettig is. Qua opstelling hebben we gepuzzeld, totdat het helemaal naar onze zin is. We hebben zelfs een muur verplaatst om de badkamer er beter uit te laten komen. Het is prachtig geworden.”

Keuken

Badkamer

“Beide montages zijn goed verlopen. Er is netjes en vakkundig gewerkt. Bij de vooropnames, in verband met nieuwbouw, komen we erachter, dat de waterleiding voor de vaatwasser niet goed is aangesloten. Het is heel fijn, dat ze zoiets voor de plaatsing komen checken. Rondom de montage is er meegedacht, waardoor er met zo min mogelijk tegels hoeft te worden gesleept. Beschadigde materialen worden niet gebruikt. Daarvoor komt de monteur een keer terug. Problemen worden in korte tijd opgelost.”

“Middelkoop is niet de goedkoopste en de vestigingsplaats is niet bij ons in de buurt, maar we hebben gekozen voor zekerheid. We zijn heel prettig ontvangen en geholpen. We adviseren anderen om niet alleen de website te bekijken, maar ook de moeite te nemen om een bezoek te brengen aan de showroom. Dat is zeker de moeite waard. Middelkoop heeft alles in huis.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.