Ga naar hoofdinhoud

Familie De Jong

“We hebben al eerder een keuken bij Middelkoop gekocht en zijn zeer tevreden over het geheel. Het is daarom geen vraag, waar we ons voor de nieuwe keuken gaan oriënteren. Vanuit het nieuwbouwproject is een keukenzaak uit de regio aanbevolen. Daar zijn we ook geweest en prettig geholpen, maar de goede service van Middelkoop Culemborg heeft de doorslag gegeven.”

“Voordat we naar de showroom gaan, hebben we al een paar ideeën. Toch zijn we vrij neutraal het proces ingestapt. Een van de wensen is om tijdens het koken niet met de rug naar de eettafel en woonkamer te staan. Dat is gerealiseerd, door een kookeiland toe te voegen en daar ook het spoelgedeelte in te plaatsen. Het andere deel van de keuken is bestemd voor bergruimte, de koelkast en de ovens. We hebben in eerste instantie het plan om de apparatuur voor de koffie in te bouwen in de muur, maar daar is onze aannemer geen voorstander van. We hebben nu een apart koffiehoekje tussen de eettafel en de woonkamer. In onze vorige keukens komt het weleens voor, dat sommige deurtjes niet tegelijk open kunnen. De vaatwasser staat nu precies op een plek, waardoor de koelkast en het kastje daarnaast nog gewoon open kunnen op het moment dat de vaatwasser ook openstaat. Daar heeft onze adviseur voor gezorgd. We zouden er zelf nooit aan hebben gedacht. Echt ideaal.”

Keuken

“Doordat de oplevering van het huis meerdere malen is uitgesteld, moet de planning van Middelkoop ook telkens worden aangepast. Een bijkomend probleem, naar aanleiding van de vertraagde oplevering, is dat de kleurkeuze van het materiaal niet meer zo is te leveren. Dit betekent dat we opnieuw een kleurkeuze moeten maken. We hebben nu gekozen voor een werkblad met de look van iron staal gecombineerd met mat zwarte kasten. De nieuwe blackline apparatuur van Bosch passen hier perfect bij. De monteur werkt netjes. Voor een klein probleem met de kookplaat is er gelijk iemand langsgekomen om het te repareren.”

“Vooral de verkooptechniek bij Middelkoop vinden wij prettig. Er wordt niets opgedrongen of verplicht. Er wordt meegedacht en geluisterd naar de wensen van de klant. We zijn absoluut tevreden.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.