Ga naar hoofdinhoud

Familie De Graaf

“Voordat we bij Middelkoop Culemborg uitkomen, hebben we onderzoek gedaan op internet, wat reviews gelezen en vooral veel websites bekeken. We willen onze nieuwe keuken en badkamer namelijk niet bij een grote winkelketen aanschaffen. Bij onder meer Middelkoop hebben we een afspraak gemaakt. Daar vinden we het contact met de adviseurs direct erg prettig. Ook vinden we het fijn, dat we geen aanbetaling hoeven te doen. Daardoor krijgen we gelijk het gevoel, dat we eerlijk zaken met hen kunnen doen.”

“Eén van onze wensen voor de keuken is een kookeiland. Als het kan een grote variant. We houden van strak en ruimtelijk en in de showroom van Middelkoop Culemborg zien we een prachtig model staan. Onze keuken is daarop gebaseerd. Tijdens het traject kunnen we altijd naar onze adviseurs bellen of mailen en een vervolgafspraak maken. Dat is één van de dingen, die ons ontzettend aanspreekt.”

“De monteurs zijn vakmannen. Er is heel hard gewerkt. De keuken staat in één dag. Naderhand blijkt de overspanning van de wandplank te groot. Om het probleem op te lossen heeft Middelkoop contact met onze aannemer gehad. Die heeft de plank op een andere manier vastgemaakt. Ook merken we dat het front van een lade afbladdert. Middelkoop is daar makkelijk in. Er is gelijk een nieuw front besteld.”

Keuken

Badkamer

Toilet

“De montage van de badkamer gaat ook goed, maar onze tekeningen van het huis (1920) blijken niet te kloppen. Daardoor past er naast het geplande wandmeubel geen kast meer. Gelukkig kan de fabrikant nog een maat kleiner leveren. Middelkoop heeft dit netjes begeleid en verrekend. Vanwege de verzakking van ons dijkhuis zijn de muren in de badkamer scheef. De monteurs hebben hun uiterste best gedaan om het alles zo mooi te krijgen.”

“Na de oplevering komt er bij zowel de keuken als de badkamer iemand kritisch kijken en de laatste aanpassingen noteren. Het is echt een pluspunt dat ze kritisch zijn op hun eigen werk. Een tip voor andere klanten is om van te voren een afspraak te maken. Zeker in het weekend is het druk. Het is belangrijk om de tijd te nemen. Het moet niet over één nacht ijs gaan. Middelkoop is een heel deskundig en betrouwbaar bedrijf en de medewerkers komen hun afspraken na. Er is veel keus in de showroom, dat is erg prettig. We raden iedereen aan om naar Middelkoop te gaan.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.