Ga naar hoofdinhoud

Familie De Bok

Middelkoop is in Houten goed bekend.
Verschillende vrienden hebben ook keukens bij Middelkoop aangeschaft en omdat Eva, onze adviseur bij Middelkoop mijn tennismaatje is, konden wij er niet omheen om voor onze keuken naar Middelkoop te gaan. De fijne service, betrouwbaarheid en ervaringen van kennissen gaven echter de doorslag.

Eenmaal met Eva om tafel hebben we doorgenomen wat onze wensen waren. Zo wilden we geen bovenkastjes meer en een andere indeling, waardoor er meer licht van buiten in de keuken zou vallen. Eva bedacht om een plank boven het werkblad te plaatsen. Ik wilde deze dan wel van echt hout, dit komt prachtig uit. Dit heeft de aannemer, die we via Middelkoop gevonden hebben, erg goed gedaan.

We hebben best een tijd getwijfeld over de kleur, we dachten aan donkergrijs of lichtgrijs. We mochten twee panelen meenemen, van iedere kleur één, wat het veel makkelijker maakte om te kiezen. Het blad hebben we gekozen op advies van Eva, daar zijn we echt super blij mee.

Overal is over nagedacht en alles wat we wilden zien, was te zien in de showroom. Het is heel fijn dat er in delen van de showroom ook veel daglicht is. Zo kunnen de kleuren goed bekeken worden.

Qua apparatuur zijn we extra blij met de Bora kookplaat, deze werkt geweldig! Ook de dubbele la is erg fijn doordat je veel ruimte bespaart. De service, die is perfect! We hadden wat dingetjes die niet klopten, deze werden direct zonder problemen vervangen. De kennis en kunde van alle medewerkers die ons geholpen hebben, is van erg hoog niveau. Complimenten!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.