Ga naar hoofdinhoud

Familie D. B.

“Vrienden van vrienden hebben jaren geleden een keuken bij Middelkoop Culemborg gekocht. Zij zijn heel tevreden over de service. Van anderen horen we ook goede verhalen.”

“Voordat we een bezoek brengen aan de showroom, weten we al precies hoe onze nieuwe keuken eruit moet komen te zien. We zijn echt pietje precies en hebben de keuken zelf ontworpen. De kennis van materialen hebben we natuurlijk niet en daar heeft de adviseur ons mee geholpen. Af en toe zijn er wat strubbelingen en het is al met al natuurlijk ook een heel proces wat je samen volgt.”

Keuken

“De montage is over het algemeen goed verlopen. Fouten worden snel opgelost en met elkaar komen we er altijd uit. Na de montage staat de taalinstelling van alle apparatuur op Italiaans. Het zou handiger zijn geweest, als de monteur de taal gelijk goed zou hebben gezet. We zijn heel blij met het Fenix werkblad. De combinatie van de matzwarte en matwitte kastjes vinden we ook erg mooi. Het is precies geworden, zoals we het hebben uitgedacht. Prachtig.”

“Middelkoop is een keurig bedrijf. We bevelen hen zeker bij anderen aan. Op sommige momenten is het voelbaar, dat we qua achtergrond niet helemaal op één lijn zitten met de medewerkers. Desalniettemin zijn we vriendelijk geholpen en zijn we ontzettend blij met het eindresultaat.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.