Ga naar hoofdinhoud

Familie Bouman

We zijn opnieuw erg tevreden met de service die we van Middelkoop hebben ontvangen.
Ruim 18 jaar geleden hebben we hier onze eerste keuken gekocht, en die ervaring was zo positief dat we geen moment hebben getwijfeld om opnieuw naar hen toe te gaan voor het kopen van de badkamer, keuken, toilet en de vloeren.

 

Het hele proces verliep soepel. Voor de keuken werden we geholpen door Margriet, een adviseur die snel begreep wat we mooi vonden en ons stapsgewijs door de keuzes leidde. Haar begeleiding was prettig, en ze overweldigde ons niet met te veel opties. Ze hield de regie, wat voor ons prettig werkte.

Er deden zich kleine uitdagingen voor. Het frontpaneel van de vaatwasser week qua uiterlijk af, maar dit werd snel opgelost door deze te vervangen.

Als we Middelkoop aan familie en vrienden zouden aanbevelen, zouden we zeggen dat het een betrouwbaar bedrijf is waar je je welkom voelt. Ze doen hun best om het proces soepel te laten verlopen, van het leveren van materialen tot het opruimen van afval. Het team straalt plezier en professionaliteit uit.

De showroom van Middelkoop is een inspirerende plek om ideeën op te doen. Tijdens ons project moesten we onze vloer opnieuw uitzoeken vanwege een lange levertijd, en ook hier werden we goed geadviseerd. Achteraf gezien denken we dat we er zelfs beter mee af zijn. We zijn uiterst tevreden met het resultaat en bevelen Middelkoop ten zeerste aan bij iedereen!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.