Ga naar hoofdinhoud

Familie Boter

Waarom Middelkoop? Ze zijn by far de beste in heel midden Nederland.
Het was duidelijk dat we voor onze keuken naar Middelkoop zouden gaan. We hadden van tevoren sowieso alleen maar goede recensies gehoord. Als je een rondje boulevard doet, word je in je nek gesprongen door al die verkopers. En dan kom je bij Middelkoop. Het prijskaartje is iets anders, maar dat weet je. Anders ga je er ook niet naar binnen.

We hadden ons gesprek met Stefan. Hij is zeer kundig, meedenkend en nooit gehaast. We mochten rustig gaan zitten, kregen een kopje koffie aangeboden én altijd wat lekkers erbij. Hij nam alle tijd voor ons, bleef dingen uitleggen, alternatieven bedenken en noem maar op. Mijn man staat altijd in de keuken, Stefan luisterde dan ook heel goed naar wat hij wilde en wat bij ons samen zou passen. De gesprekken waren werkelijk een feestje!

Het plaatsen van de keuken ging uitermate soepel en zeer correct. Er stond ineens een enorme hoeveelheid dozen in huis dat ik dacht, hoeveel keukens gaan ze hier neerzetten? Maar in twee dagen had monteur Herman alles keurig geplaatst. Zowel de producten als de service zijn uitstekend, voortreffelijk zelfs!

Om nog wat tips te noemen voor anderen die een keuken zoeken? Neem een plattegrond mee van het huis en wees flexibel. Als je in gedachten hebt hoe de keuken moet komen en de adviseur oppert andere ideeën, zeg dan niet gelijk nee, maar denk er eens over na. Maak een moodboard en neem de stalen mee van de dingen die erbij moeten passen. Nogmaals, laat je eens verrassen door de ideeën en ervaring van de adviseur.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.