Ga naar hoofdinhoud

Familie Bot

We zijn Middelkoop tegen gekomen op een veilingsite. Daar boden ze een mooie keuken aan, maar het zelf plaatsen hiervan zagen we niet zitten. Toen bedachten we dat er een bekende bij Middelkoop werkte. Van het een kwam het ander en we maakten een afspraak.
We hebben eerst, vanwege corona, thuis contact gehad via Zoom. Daarin hebben we onze wensen en ideeën besproken en alle afmetingen doorgenomen. Aan de hand daarvan heeft Johan een eerste opzet gemaakt. Dit was vrijwel direct hoe we het wilden hebben en we hebben nog enkele kleine aanvullingen doorgegeven. Uiteindelijk was het toch mogelijk om op afspraak naar de showroom te gaan. Daar hebben we alles kunnen bekijken. Soorten deurtjes, werkbladen, apparatuur, indelingen en alle mogelijkheden die je maar kunt bedenken. We hebben er een flinke tijd rondgelopen. Gezien onze lengte, wilden we bijvoorbeeld een vaatwasser die wat hoger zit. Dankzij een tip van de adviseur zit er nu nog een laatje onder de vaatwasser. Bij Middelkoop nemen ze overal ruim de tijd voor, heel fijn.

Wat de plaatsing betreft, niets dan lof! Een keurige man die echt kundig was en een harde werker!
Ik ben heel erg blij met de Bora kookplaat en de Quooker. Ideaal voor bijvoorbeeld een kop thee. Met de stoomoven was ik al bekend, maar ook daar ben ik heel blij mee. En dan over de ruimte; alles is overzichtelijk en de opbergruimte is geweldig!

Middelkoop is een heel nette keukenzaak waar ze vooral de klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan. We zouden hen dan ook zeker aanbevelen!

Ze denken echt mee met wat je zelf wilt en leuk vindt.
Voor degenen die een nieuwe keuken willen, bedenk op voorhand wat je nu zou missen. Vaak koop je een keuken voor jaren en je hebt na plaatsing niet de mogelijkheid om dingen te veranderen of opnieuw te doen.

Onze keuken is geplaatst in een oud schoolgebouw. De keuken komt enorm mooi tot zijn recht door de hoge ruimtes die vroeger lokalen zijn geweest. De tekening die Johan heeft gemaakt was zo realistisch, dat het niet vreemd was toen de keuken geplaatst werd. Johan wist dat we muzikaal zijn en hij had onze piano al ingetekend op de plaats waar hij zou kunnen staan. Erg leuk!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.