Ga naar hoofdinhoud

Familie Bot

“Middelkoop Culemborg is aangesloten bij ons nieuwbouwproject. We weten heel goed wat we willen en hebben meteen een afspraak gemaakt. Het contact met de adviseur verloopt prima en hij heeft ons onder meer geholpen met het kiezen van de apparatuur.”

“Een jaar later hebben we nog een bezoek gebracht om te kijken of we nog steeds achter onze keuze staan. We houden van efficiëntie en hebben de keuken binnen één afspraak uitgezocht. Het helpt om vooraf te bedenken wat je wilt. We zijn heel blij met het eiland, de inductiekookplaat met kookveldafzuiging en de grote koelkast.”

Keuken

“Bij de montage zijn een paar deurtjes beschadigd, welke zonder problemen zijn vervangen. Een tijdje na de oplevering hebben we een lekkage gehad. Ook dit is perfect opgelost.”

“We zijn heel tevreden over het hele proces én de service. Vrienden van ons hebben we ook al naar Culemborg gestuurd en er zullen zeker nog meer kennissen volgen.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.