Ga naar hoofdinhoud

Familie Boonekamp

“We willen geen standaard keuken en hebben bewust gekozen voor deze kleur. We hebben nog over een aubergine kleur nagedacht, maar we vinden groen in combinatie met hout toch iets stoerder.”

“De adviseur van Middelkoop Culemborg begrijpt wat we willen. Alle opties worden open besproken. De mogelijkheden zijn bijna oneindig. Er is echt heel veel keuze. We zijn eigenlijk zonder budget begonnen en hebben alles wat we willen uitgekozen. Zo is onze perfecte keuken ontstaan. Je kunt nooit genoeg aan werkruimte hebben. Daar hebben we heel bewust naar gekeken. Ook hebben we rekening gehouden met onze lengte. Hoge kasten zouden bijvoorbeeld echt niet handig voor ons zijn.”

Keuken

“De specifieke handgrepen heeft Middelkoop niet geleverd. We hebben ze ergens anders besteld, maar ze zijn wel door de monteurs geplaatst. Dat is zeker een pluspunt. De keuken staat in één dag op z’n plek. Na de montage zijn er nog een paar kleine opleverpunten, die later moeten worden opgelost. We zijn over het algemeen erg tevreden.”

“De medewerkers van Middelkoop Culemborg werken netjes en zijn kundig en vriendelijk. De sfeer in de showroom is huiselijk en ongedwongen. De communicatie verloopt op een ontspannen manier. Er is een goede balans gevonden tussen informeel en zakelijk.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.