Ga naar hoofdinhoud

Familie Bieren

“Wij zijn vanwege de goede berichten en via de website bij Middelkoop Culemborg terechtgekomen. We hebben de showroom uiteindelijk wel zes keer bezocht om onze wensen te bespreken en onze keuken en badkamer uit te zoeken. Het heeft onze voorkeur om met één bedrijf samen te werken, die alles kan leveren en ons volledig kan ontzorgen. Dat is zeker gelukt.”

“Zowel de keuken als de badkamer is erg goed gelukt. We willen iets anders dan anders en het liefst geen wit gebruiken. Tevens is het onze wens om bij de keuken meer werkruimte te hebben. Adviseur Hans vraagt ons daarop of hij mag losgaan en komt met dit ontwerp. Het mooie hieraan is, dat ons niets is opgedrongen. Ze hebben de tijd genomen om onze wensen uit te werken.”

Keuken

Badkamer

“Ook rondom de montage hebben de medewerkers omtrent de praktische invulling heel goed met ons meegedacht. Uiteindelijk hebben ze de keuken en badkamer, binnen twee weken, gelijktijdig geplaatst. Bij problemen staat er gelijk een monteur op de stoep, om het netjes op te lossen. Tijdens de montage wordt er netjes gewerkt. Iedere dag wordt alles weer opgeruimd.”

“Bij Middelkoop hebben ze oog voor kleine details. Ze geven goed advies en komen alle afspraken na. Ze zijn ook ook persoonlijk betrokken. Dat is bijzonder. Wij kunnen Middelkoop zeker aanbevelen, omdat ze betrouwbaar zijn, transparant werken, kwaliteit leveren en een ontzettend ruime keuze hebben. In één zin: Degelijk voor een eerlijke prijs.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.