Ga naar hoofdinhoud

Familie Berg

“We kennen Middelkoop al een hele tijd. Het is begonnen bij onze ouders. 18 jaar geleden kochten zij hier hun nieuwe keuken. Zij waren erg tevreden en hebben dit ook rondverteld. Toen wij dit huis hebben gekocht, zijn we dan ook gelijk bij Middelkoop gaan kijken.”

“Echt een keuze hebben we toen nog niet kunnen maken. Na ook nog wat rondgekeken te hebben bij andere bedrijven, zijn we wederom bij Middelkoop teruggekomen en goed geslaagd. Aan Middelkoop hebben wij een fijn, vertrouwd gevoel overgehouden. Geen “snelle” verkopers en erg gastvrij personeel. We vinden het moeilijk om een definitieve keuze te maken en zijn daarin goed begeleid. Er is zeker geen druk op ons gelegd. Er zijn juist fijne tips door de adviseur aangedragen.”

Keuken

“Flexibel is ook een woord dat goed bij Middelkoop past. Wij hebben een specifieke wens voor de deurtjes van het kookeiland. Deze deurtjes zijn van staal en op maat gemaakt door een extern bedrijf. Ook dat is geen probleem. De adviseur komt eveneens met goede oplossingen voor bijvoorbeeld het verlengen van het werkblad en het plaatsen van de keuken.”

“Tijdens het plaatsen van de keuken, blijkt er een barst in het keramische keukenblad te zitten. Helaas, maar niet getreurd. Het werkblad is keurig vervangen. Kortom: Middelkoop Culemborg is een vakkundig en betrouwbaar bedrijf, die we dan ook zeker zullen aanbevelen.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.