Ga naar hoofdinhoud

Familie Bakker

“Omdat we een keuken op maat willen laten maken, weten we dat we bij Middelkoop Culemborg aan het goede adres zijn. We zijn hartelijk en gastvrij ontvangen en hebben een aantal gesprekken met de adviseur gevoerd.”

“Adviseur Adriaan is een geduldig mens. Hij is pas tevreden als wij dat zijn en we merken dat hij het leuk vind om een originele keuken te ontwerpen. Hij raadt het af om voor bovenkastjes te kiezen, maar zelf vinden we het toch wel een vereiste. Daar hebben we samen een leuke oplossing voor gevonden. Ons inziens is het slim om vooraf onderzoek te doen en met een plan naar Middelkoop te gaan. Des te eerder ben je bij de tekening die je graag wilt hebben.”

“De monteur, die de keuken komt plaatsen, kan werkelijk alles. Fantastisch. Twee dingen gaan mis; de scharnierpunten van een deurtje zijn verkeerd en ook de plint achter het werkblad is iets te kort geleverd. Gelukkig wordt ons geduld beloond. We genieten echt van het eindresultaat. Vooral de oven is praktisch. Als je het deurtje opent, schuift het onder de oven. Daar zijn we heel blij mee.”

Keuken

“Middelkoop Culemborg is een vakkundig bedrijf en ook in de communicatie heel betrouwbaar. Je hoeft nergens achteraan te bellen en je weet gewoon dat het wordt geleverd.”

“Nadat de stucadoor is geweest, wordt de keuken opnieuw ingemeten. Na de montage van de keuken komt er nog een medewerker langs voor een laatste check. Hierbij wordt ook een cadeautje meegebracht. Dat is het leuke van Middelkoop. Ze zetten niet zomaar een keuken in je huis, maar zorgen er echt voor dat de keuken bij je past. Letterlijk en figuurlijk.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.