Ga naar hoofdinhoud

Familie Bakker

“Onze keuken is al een tijdje aan vervanging toe, maar we kunnen niet precies vinden wat aan onze wensen voldoet. We zijn zelfs in Duitsland geweest en ook daar kunnen we niet vinden wat we in gedachten hebben. Na een zoektocht naar een gekleurde keuken op internet zijn we bij Middelkoop Culemborg uitgekomen.”

“Dit ziet er veelbelovend uit en zodoende hebben we bij Middelkoop een afspraak gemaakt. Bij aankomst hebben we gelijk al een goed gevoel. Bij dit bedrijf werkt vriendelijk personeel en ook de begeleiding in onze aankoop verdient zeker een pluim.”

Keuken

“De kleur, die we graag willen, is geen standaard kleur. De vorige keuken heeft deze kleur ook gehad. Dit is een element, dat we graag terug laten komen in de nieuwe keuken. Onze adviseur heeft hier goede ideeën over, wat tot dit prachtige eindresultaat heeft geleid.”

“Tijdens de montage blijkt een lade niet goed te zijn en voordat wij het weten is het al opgelost. Heerlijk. De monteurs zijn zeer vakbekwaam en heel precies. Alle naden zijn langsgelopen en alle apparatuur is afgesteld, zodat het een mooi, strak geheel vormt en wij als klant meer dan tevreden zijn. Kortom: Niets anders dan lof voor Middelkoop Culemborg.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.