Ga naar hoofdinhoud

Familie Bakker

“De aannemer, die de verbouwing in ons vorige huis heeft gedaan, vertelt dat hij veel zaken doet met Middelkoop Culemborg. Op het moment dat we een keuken voor ons nieuwe huis moeten uitzoeken, besluiten we naar Middelkoop te gaan. Ondere andere de manier waarop we door de medewerkers te woord zijn gestaan en de mooie keukens, die in de showroom te vinden zijn, geven voor ons de doorslag om met deze partij verder te gaan.”

“De plannen voor de verbouwing van ons nieuwe huis hebben we samen met een architect gemaakt. Over de indeling van de keuken hebben we vooraf al vast omlijnde ideeën, maar we moeten het natuurlijk nog wel met een deskundige bespreken. Bij Middelkoop zijn we prettig begeleid. Wat we in ons hoofd hebben is zonder meer mogelijk en er is goed over de details meegedacht.”

Keuken

“Het maakt niet uit hoe vaak we een afspraak willen maken en het is dan ook heel fijn, dat we verschillende keren kunnen komen. Halverwege het proces twijfelen we over onder andere de opstelling. Toen heeft de adviseur zelfs een tweede keuken volledig uitgetekend. Uiteindelijk zijn we toch voor de eerste opstelling gegaan.”

“De montage is uitstekend verlopen. Niet alles is in één keer in orde, maar uiteindelijk is alles goed en naar tevredenheid opgelost. We zijn zeer tevreden over het hele proces en ook over de kwaliteit en de materialen van de keuken. Middelkoop Culemborg is een degelijke en betrouwbare zaak, waar je als klant voorop staat. Het is plezierig om er zaken mee te doen en we bevelen het bedrijf dan ook zeker aan bij kennissen.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.