Ga naar hoofdinhoud

Familie B.

“Via kennissen zijn wij met Middelkoop Culemborg in contact gekomen. We hebben de website bekeken, klantervaringen gelezen en bekeken en daarna gelijk gebeld voor een persoonlijke afspraak.”

“In de showroom loopt de adviseur van Middelkoop met ons mee. Hij neemt alle tijd voor ons en geeft praktische tips en goed advies. Hij denkt mee met het feit dat wij een mooie, praktische en symmetrische keuken willen. Het resultaat is een mooie, wat lagere keuken met een hoge kastenwand, die aan al onze wensen en verwachtingen voldoet.”

“De montage is door een externe partij van Middelkoop uitgevoerd. Ook deze monteur geeft ons advies. De klant staat altijd voorop en er wordt gewerkt met professionals. Goede service is bij Middelkoop een feit.”

Keuken

“Middelkoop onderscheidt zich van andere bedrijven, omdat je echt als klant wordt gezien. Je wordt serieus genomen en er wordt advies gegeven op basis van jouw wensen. Dat betekent dat de uiteindelijke keuze altijd bij jezelf ligt.”

“Wij zouden Middelkoop zeker aanbevelen. Het is een echt familiebedrijf en dat siert het. De service is goed, ze geven goed advies en hebben een hele uitgebreide showroom. Wat echt heel prettig is: Ze zijn niet opdringerig en denken heel goed mee. Wij geven Middelkoop een dikke 9.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.