Ga naar hoofdinhoud

Familie Akkerman

“De aannemer van ons appartementencomplex werkt samen met Middelkoop. In de afspraken is een keuken opgenomen, die we naar eigen inzicht kunnen veranderen. Zodoende zijn we bij Middelkoop Culemborg terechtgekomen en daar hebben we geen spijt van. We zijn in de showroom op een plezierige wijze geholpen en hebben zelfs een lunch aangeboden gekregen, toen we er een keer de hele zaterdag zijn geweest. In eerste instantie zouden we alleen voor een keuken gaan, maar de goede ervaringen hebben ons ertoe gebracht om ook alle vloeren en twee kasten bij Middelkoop aan te schaffen.”

“We willen geen standaard keuken en hebben de wens om vanuit de woonkamer de keuken in te kijken. Verder hebben we er geen beeld van, totdat we alle mogelijkheden horen van de adviseur. In overleg zijn we tot dit ontwerp gekomen. De achterwand is van hetzelfde materiaal als het werkblad, waardoor het echt één geheel is. De roestvrijstalen plinten passen helemaal bij de rest van onze inrichting. De adviseurs van beide afdelingen hebben veel geduld met ons gehad. We kunnen altijd bellen als we vragen hebben of iets willen wijzigen. Nooit hebben we het gevoel gekregen, dat er iets teveel is gevraagd. Het heeft een heel mooi eindresultaat opgeleverd.”

Keuken

Vloer

Kast

“Tijdens de montage is er niets beschadigd en voor de oplevering van de bouw is de keuken al klaar. De monteur is erg enthousiast over de keuken en hij heeft zijn werk met passie gedaan. Ook heeft hij, indien nodig, uitleg gegeven. De monteurs voor de vloeren zijn ook vakkundig. Dat is een hoop waard. We hebben in een ander appartement gezien, dat de plinten niet in verstek zijn gezaagd. Daarom hebben we ons afgevraagd of Middelkoop dit wel zou doen. Gelukkig zijn we gerustgesteld, want Middelkoop blijkt dit standaard te doen. Heel fijn.”

“De betrouwbaarheid, goede service en de kwaliteit zijn wat ons betreft de pluspunten. Het is een investering, maar dat is het dubbel en dwars waard. De medewerkers zijn beleefd. Als ze iets beloven, komen ze het ook na. Dat geeft ons rust. We weten dat alles goed komt.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.