Ga naar hoofdinhoud

Familie Aij

“Onze aannemer werkt samen met Middelkoop Culemborg. Het feit dat het proces van de keuken in de bouw kan worden meegenomen, geeft voor ons de doorslag om voor Middelkoop te kiezen. We weten van tevoren helemaal hoe het zou moeten worden.”

“De adviseur heeft ons geholpen met het kiezen van de juiste apparatuur en indeling. We zijn twee of drie keer in de showroom geweest. De gesprekken verlopen prettig. De montage is bijna helemaal goed gegaan. Tijdens het transport beschadigt een hoekje van het werkblad en hier hebben we samen met Middelkoop een goede oplossing voor gevonden.”

Keuken

“Middelkoop is een degelijk bedrijf. De medewerkers komen hun beloftes na en als er problemen zijn, wordt het prima opgelost. We bevelen het bedrijf zeker bij anderen aan. Je wordt gewoon goed geholpen.”

“We werken nu een jaar met de keuken en zouden echt geen enkel onderdeel aangepast willen hebben. De adviezen vanuit Middelkoop Culemborg zijn dus allemaal goed geweest.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.