Ga naar hoofdinhoud

Dhr. Van Kolck & Mevr. Van Houten

Via de aannemer zijn we met Middelkoop in contact gekomen. Zij werkten samen in dit project. Je kon er wel vanaf wijken, maar het beviel ons uitstekend en daarom zijn wij niet verder gaan kijken.”
We hebben bij Middelkoop eerst rondgekeken in de showroom. Ons idee was een hoogglans witte keuken.
Gaandeweg het gesprek met Eva is onze keus behoorlijk veranderd. Er bleek veel meer mogelijk binnen ons budget dan wij van tevoren dachten. Eva hield hier ook heel goed rekening mee. Er kon verrassend veel gerealiseerd worden!

De meeste keukens zijn symmetrisch, wij houden juist van asymmetrisch. Door de ovens uit het midden te plaatsen, geeft dit direct de look wat ons aanspreekt.
We hebben verschillende ideeën in de showroom opgedaan die we ook in onze keuken hebben geplaatst. Zoals de plank tegen de wand waar de koffiemachine en een bos bloemen op staan.
Eva gaf ook de tip om de servieskast minder diep te maken, perfect! Ook qua ruimte hebben we heel goed advies gehad. Alles van zowel het eiland als de kastenwand kan open zonder dat het elkaar raakt.
We staan geregeld met z’n drieën in de keuken zonder dat we elkaar in de weg lopen. De keuken is onderdeel van de kamer, heel functioneel!

We hebben onze keuken in coronatijd gekocht, ondanks alle prijswijzigingen in die tijd bleven de prijzen bij Middelkoop gewoon zoals afgesproken.
En we hebben voor de hele keuken geen euro aan hoeven te betalen!

Samengevat vinden we de keuken enorm praktisch, comfortabel in gebruik en is alles van goede kwaliteit. De werk- en opbergruimte is heel erg fijn, overal is tot in detail over nagedacht.

Middelkoop heeft meer dan voldaan aan onze verwachtingen.
Qua service, kwaliteit, adviezen en aftersales, alles is tot in de puntjes geregeld. Als we nog eens zouden verhuizen, gaan we absoluut weer naar Middelkoop!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.