Ga naar hoofdinhoud

Deni & Anela

“De bouwer van ons huis, Allure Bouw, werkt samen met Middelkoop Culemborg. Zij hebben hen aangeraden. We weten van tevoren precies wat we willen en hebben duidelijk voor ogen wat we mooi vinden en wat niet. Onze stijl omschrijven we als strak en modern. Voor ons geen poespas.”

“Het uitzoeken is vlot gegaan. In één dag hebben we de keuken, badkamer en vloer uitgezocht. We hebben ervoor gekozen om de eettafel aan het kookeiland vast te maken. Bij Middelkoop hebben ze dit nog niet eerder gemaakt. Het is leuk hoe er dan wordt meegedacht.”

Keuken

Badkamer

Vloer

“We hebben met twee adviseurs samengewerkt, die ons beiden heel goed hebben geholpen. Ze nemen de tijd voor ons, benaderen ons persoonlijk en zorgen voor een hapje en een drankje. De monteurs hebben de sleutel van het huis gekregen, zodat wij niet telkens aanwezig hoeven te zijn wanneer er iets wordt geplaatst.”

“Na de montage willen we drie dingen toch anders. Voor je het weet staat er na een telefoontje een monteur op de stoep. De medewerkers die we telefonisch hebben gesproken weten ook wie we zijn. We hoeven niet elke keer ons verhaal te doen als we bijvoorbeeld een vraag hebben. Dat is heel prettig.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.