skip to Main Content
middelkoop-slider-de-kooyker-1

01

02

03

04

middelkoop-slider-de-kooyker-2

01

02

03

04

middelkoop-slider-de-kooyker-3

01

02

03

04

middelkoop-slider-de-kooyker-4

01

02

03

04

De Kooyker

Op het vrijgekomen grondstuk tussen het historische Oosteind en de Tiendweg Oost wordt dit nieuwbouwproject gerealiseerd. Het project betreft 4 dijkwoningen (twee-onder-een-kapwoningen) en 4 vrijstaande woningen.

De naam ‘De Kooyker’ is een verwijzing naar het voormalige tuincentrum ‘De Kooy’ in Papendrecht. Het terrein voor dit nieuwbouwproject is een opslagterrein voor dit tuincentrum geweest. Ook verwijst de naam naar een voormalige eendenkooi in de omgeving van deze locatie.

Papendrecht is een van de gemeenten van de regio Drechtsteden, gelegen aan de rijksweg A15. Aan de westzijde stroomt de rivier de Noord en aan de zuidzijde de rivier de Merwede.

Projectpartners

Projectbrochure

De Kooyker

te Papendrecht

Collectie

Keuken, badkamer, vloer, kast

Inspiratie

Blogs, klantervaringen

Stap voor stap naar uw droomkeuken & -badkamer

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast uitzoeken is een bijzonder moment. Om de juiste keuzes te maken, moet u uzelf zorgeloos kunnen oriënteren. Dat doet u door een ontwerp te zien, maar ook door het te voelen en erover in gesprek te gaan met specialisten. Bij Middelkoop Culemborg doen we dan ook alles voor de beste beleving.

Keukens en badkamers zijn tegenwoordig veel meer dan functionele ruimtes. Ze maken uw woning uniek en verrijken uw leven. Zéker als ze zo ontworpen zijn dat ze perfect aansluiten bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Een eigen plek: Het startpunt

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast: Ze verrijken uw woning.

arrow-white

Bezoek de
showroom

Onze wereld van keukens, badkamers, vloeren en kasten is de ideale plek om de juiste keuzes te maken.

arrow-white