Ga naar hoofdinhoud
View_11_HR
View_19_Crop_HR
View_22_HR
Vogelvlucht_1_HR
Vogelvlucht_2_Crop_HR
Vogelvlucht_2_HR
previous arrow
next arrow

De IJzergieterij – Poortgebouw

In Hardinxveld-Giessendam worden de prachtige appartementen ‘Poortgebouw’ van het nieuwbouwproject de IJzergieterij gebouwd.

MIJN STIJL | MIJN PLEK | MIJN KANS
De IJzergieterij – Poortgebouw

In De IJzergieterij hebben ook singles en starters op de woningmarkt echt wat te kiezen. Op meerdere plaatsen in de wijk komen stoere, eigentijdse tweekamerappartementen: compact en praktisch ingedeeld qua woonprogramma en verrassend ruim en licht van binnen. Deze woningen liggen in het poortgebouw en in de appartementengebouwen bij het water.

Krijgt u straks een woning toegewezen? Dan kunt u zich gaan richten op de basisinrichting van de woning. Bekijk alvast onze projectbrochure.

Projectpartners

https://www.deijzergieterij.nl/#home

Projectbrochure

De IJzergieterij – Poortgebouw

te Hardinxveld – Giessendam

Collectie

Keuken, badkamer, vloer, kast

Inspiratie

Blogs, klantervaringen

Stap voor stap naar uw droomkeuken & -badkamer

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast uitzoeken is een bijzonder moment. Om de juiste keuzes te maken, moet u uzelf zorgeloos kunnen oriënteren. Dat doet u door een ontwerp te zien, maar ook door het te voelen en erover in gesprek te gaan met specialisten. Bij Middelkoop Culemborg doen we dan ook alles voor de beste beleving.

Keukens en badkamers zijn tegenwoordig veel meer dan functionele ruimtes. Ze maken uw woning uniek en verrijken uw leven. Zéker als ze zo ontworpen zijn dat ze perfect aansluiten bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Een eigen plek: Het startpunt

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast: Ze verrijken uw woning.

arrow-white

Bezoek de
showroom

Onze wereld van keukens, badkamers, vloeren en kasten is de ideale plek om de juiste keuzes te maken.

arrow-white