Ga naar hoofdinhoud
220505 Baanhoek concept kavel 6
220505 Baanhoek concept kavel 4-5
220505 Baanhoek concept kavel 7-8
220505 Baanhoek concept voorzijde hoog links
220505 Baanhoek concept kavel 1-2
220505 Baanhoek concept kavel 3
previous arrow
next arrow

De Dijkgraaf

Wonen in Sliedrecht

Sliedrecht kent enerzijds een dorps karakter en anderzijds veel voorzieningen en bedrijvigheid, zoals winkels, horeca, cultuur, scholen en verschillende soorten openbaar vervoer. Ook zijn er uitstekende medische voorzieningen, zoals het Albert Schweitzer ziekenhuis.
De kern van het dorp wordt gevormd in de Kerkbuurt, waar men gezellig kan winkelen en bij een van de plaatselijke cafés of restaurants kan neerstrijken voor een hapje en een drankje. Voor versproducten kun je iedere woensdag de markt bezoeken aan het Burgemeester Winklerplein. Voor de inrichting van je nieuwbouwwoning kun je heerlijk woonshoppen op de Sliedrechtse woonboulevard ‘Nijverwaard’, de trekpleister van de regio. Voor een middagje winkelen kun je ook naar het nabij gelegen Dordrecht of Gorinchem. Tevens ben je binnen een half uur met een directe treinverbinding, bus, waterbus of auto in Rotterdam!

Wonen met een dijkgraaf

Aan de rand van nieuwbouwwijk Baanhoek-West, grenzend aan deelgebied ‘Het Buurtschap’, worden zes twee-onder-een- kapwoningen en drie vrijstaande villa’s ontwikkeld. Baanhoek-West, in het westen van Sliedrecht gelegen, is een gezellige, jonge nieuwbouwwijk. De wijk heeft veel groen, speelplaatsen, water en is royaal opgezet. Ter hoogte van Baanhoek 471 bevindt zich de nieuwe locatie van De Dijkgraaf. De naam van het plan verwijst naar de locatie van het plan dat direct achter de dijk is gelegen. Het ‘kasteeltje’ van Baanhoek 469 geeft de naam van dit plan extra elan.

Krijgt u straks een woning toegewezen? Dan kunt u zich gaan richten op de basisinrichting van de woning. Bekijk alvast onze projectbrochure.

Projectpartners

Projectbrochure

De Dijkgraaf

te Sliedrecht

Collectie

Keuken, badkamer, vloer, kast

Inspiratie

Blogs, klantervaringen

Stap voor stap naar uw droomkeuken & -badkamer

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast uitzoeken is een bijzonder moment. Om de juiste keuzes te maken, moet u uzelf zorgeloos kunnen oriënteren. Dat doet u door een ontwerp te zien, maar ook door het te voelen en erover in gesprek te gaan met specialisten. Bij Middelkoop Culemborg doen we dan ook alles voor de beste beleving.

Keukens en badkamers zijn tegenwoordig veel meer dan functionele ruimtes. Ze maken uw woning uniek en verrijken uw leven. Zéker als ze zo ontworpen zijn dat ze perfect aansluiten bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Een eigen plek: Het startpunt

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast: Ze verrijken uw woning.

arrow-white

Bezoek de
showroom

Onze wereld van keukens, badkamers, vloeren en kasten is de ideale plek om de juiste keuzes te maken.

arrow-white