skip to Main Content
middelkoop-slider-de-buitenplaats-1

01

02

03

04

middelkoop-slider-de-buitenplaats-2

01

02

03

04

middelkoop-slider-de-buitenplaats-3

01

02

03

04

middelkoop-slider-de-buitenplaats-4

01

02

03

04

De Buitenplaats – Fase 5

Binnen nieuwbouwproject De Plantage is de wijk De Buitenplaats bij fase 5 aanbeland. Fase 5 bestaat uit 10 ruime twee-onder-een-kapwoningen en 6 levensloopwoningen, tevens twee-onder-een-kapwoningen.

4 twee-onder-een-kapwoningen hebben een rode gevelkleur. Voor de 6 andere twee-onder-een-kapwoningen wordt gebruik gemaakt van witte gevelstenen. De dwarskap aan de voorzijde en de hoge raampartijen met Franse balkons op de 1e verdieping trekken de aandacht. Bij de 6 levensloopwoningen bevinden de badkamer en slaapkamer zich op de begane grond.

Krijgt u straks een woning toegewezen? Dan kunt u zich gaan richten op de basisinrichting van de woning. Bekijk alvast onze projectbrochure.

Projectpartners

Projectbrochure

De Buitenplaats – Fase 5

te Meteren

Collectie

Keuken, badkamer, vloer, kast

Inspiratie

Blogs, klantervaringen

Stap voor stap naar uw droomkeuken & -badkamer

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast uitzoeken is een bijzonder moment. Om de juiste keuzes te maken, moet u uzelf zorgeloos kunnen oriënteren. Dat doet u door een ontwerp te zien, maar ook door het te voelen en erover in gesprek te gaan met specialisten. Bij Middelkoop Culemborg doen we dan ook alles voor de beste beleving.

Keukens en badkamers zijn tegenwoordig veel meer dan functionele ruimtes. Ze maken uw woning uniek en verrijken uw leven. Zéker als ze zo ontworpen zijn dat ze perfect aansluiten bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Een eigen plek: Het startpunt

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast: Ze verrijken uw woning.

arrow-white

Bezoek de
showroom

Onze wereld van keukens, badkamers, vloeren en kasten is de ideale plek om de juiste keuzes te maken.

arrow-white