Ga naar hoofdinhoud
31694 - EXt 04
31694 - Ext 02
31694 - EXt 06
31694 - EXt 03
31694 - Ext 05
31694 - Ext 01
31694 - VV
previous arrow
next arrow

De Bastide Cluster 17

Wonen in de Bastide

De Bastide ademt de sfeer van een vestingstadje van weleer. Geen enkele woning ziet er hier hetzelfde uit, met uiteenlopende kleuren, vormen en materialen. Je loopt direct langs de woningen, soms gescheiden door een kleine privéstoep. Dit biedt ruimte achter het huis, zodat lange tuinen ontstaan. Stenen poorten en gemetselde tuinmuren verstevigen de contouren van de bouwblokken. Het is traditioneel maar toch fris en eigentijds.

In de zomer van 2023 wonen in De Bastide 17

Deze prachtige buurt krijgt uitbreiding: De Bastide 17. Dit nieuwbouwplan bestaat uit 18 hoek- en tussenwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. Bijna elk huis is uniek qua architectuur. Hoe zie jij jezelf wonen? Laat je gedachten de vrije loop en denk vast na wie jij straks uitnodigt voor een barbecue in jouw nieuwe woning in de zomer van 2023. Want wanneer je voor een woning in De Bastide 17 kiest, kan je een jaar later al genieten in je nieuwe tuin! De bouw start naar verwachting namelijk in september dit jaar.

Krijgt u straks een woning toegewezen? Dan kunt u zich gaan richten op de basisinrichting van de woning. Bekijk alvast onze projectbrochure.

Projectpartners

Projectbrochure

De Bastide Cluster 17

te Meteren

Collectie

Keuken, badkamer, vloer, kast

Inspiratie

Blogs, klantervaringen

Stap voor stap naar uw droomkeuken & -badkamer

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast uitzoeken is een bijzonder moment. Om de juiste keuzes te maken, moet u uzelf zorgeloos kunnen oriënteren. Dat doet u door een ontwerp te zien, maar ook door het te voelen en erover in gesprek te gaan met specialisten. Bij Middelkoop Culemborg doen we dan ook alles voor de beste beleving.

Keukens en badkamers zijn tegenwoordig veel meer dan functionele ruimtes. Ze maken uw woning uniek en verrijken uw leven. Zéker als ze zo ontworpen zijn dat ze perfect aansluiten bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Een eigen plek: Het startpunt

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast: Ze verrijken uw woning.

arrow-white

Bezoek de
showroom

Onze wereld van keukens, badkamers, vloeren en kasten is de ideale plek om de juiste keuzes te maken.

arrow-white