Ga naar hoofdinhoud
rijwoningen-sp-2.1280x0
totaalzicht-fase-2.1280x0
2-kapper-en-rijwonigen-sp-1.1280x0
previous arrow
next arrow

Boerenerf

Rustiek wonen

De tweede fase van het project Boerenerf bestaat uit vijf rijwoningen en twee levensloopbestendige woningen met een landelijk karakter.

Boerenerf in Babyloniënbroek
In het prachtige polderlandschap van Babyloniënbroek realiseren wij het woningbouwplan Boerenerf. In de eerste fase van het project worden drie vrij-bouwkavels, vijf rijwoningen en twee levensloopbestendige woningen ontwikkeld. Deze zijn allemaal verkocht. Op dit moment zijn er ontwikkelingen voor een tweede fase. Alle woningen hebben een landelijk karakter.
Krijgt u straks een woning toegewezen? Dan kunt u zich gaan richten op de basisinrichting van de woning. Bekijk alvast onze projectbrochure.

Projectpartners

Projectbrochure

Boerenerf

te Babyloniënbroek

Collectie

Keuken, badkamer, vloer, kast

Inspiratie

Blogs, klantervaringen

Stap voor stap naar uw droomkeuken & -badkamer

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast uitzoeken is een bijzonder moment. Om de juiste keuzes te maken, moet u uzelf zorgeloos kunnen oriënteren. Dat doet u door een ontwerp te zien, maar ook door het te voelen en erover in gesprek te gaan met specialisten. Bij Middelkoop Culemborg doen we dan ook alles voor de beste beleving.

Keukens en badkamers zijn tegenwoordig veel meer dan functionele ruimtes. Ze maken uw woning uniek en verrijken uw leven. Zéker als ze zo ontworpen zijn dat ze perfect aansluiten bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Een eigen plek: Het startpunt

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast: Ze verrijken uw woning.

arrow-white

Bezoek de
showroom

Onze wereld van keukens, badkamers, vloeren en kasten is de ideale plek om de juiste keuzes te maken.

arrow-white