Senioren badkamer - Senioren badkamer

Senioren badkamer

Comfortabel ouder worden

Comfortabel ouder worden. Dat is iets waar wij als Middelkoop u graag bij helpen. Samen met u en onze partners denken wij na over oplossingen die u nodig hebt. In de loop van je jaren kunnen er verschillende klachten ontstaan die eenvoudig weg zijn te ondervangen met eenvoudige technische oplossingen. Scroll naar beneden voor enkele voorbeelden van de oplossingen die wij kunnen bieden. Voel u vrij om met alle vragen naar ons toe te komen, dan proberen wij de antwoorden te vertalen in praktische oplossingen.

Viega Eco Plus wc-element

Samen met meer gemak gebruik kunnen blijven maken van hetzelfde toilet? Viega heeft hier een oplossing voor bedacht. Een toilet wat in hoogte verstelbaar is. Met een druk op de knop kunt u uw toilet in hoogte verstellen. Alle techniek zit weggewerkt achter een glasplaat zodat het een prachtig afgewerkt geheel is.

Misschien verschillen u en uw partner wel in lengte. Dan blijft het voor beide comfortabel om naar het toilet te gaan. Ieder op zijn eigen comfortabele hoogte. In totaal kan het toilet acht centimeter zakken en weer omhoog gaan.

Wilt u dit zelf ervaren? Kom dan naar onze showroom om dit gemak te ervaren en gelijk met een van onze adviseurs verder te denken over oplossingen in huis.

Senioren badkamer - Viega Eco Plus wc-element

Geberit AquaClean

Steeds meer mensen kiezen voor een zachte reiniging met water als favoriete reinigingsmethode. Geberit AquaClean douchewc's bieden een inspiratie voor deze verschuiving in badkamercultuur. Hygiëne, comfort, ontwerp en duurzaamheid: dit alles gecombineerd met de bekende kwaliteitsnormen van Geberit om innovatieve oplossingen te vormen.

Een warmwaterstraal reinigt het onderlichaam met een aangenaam en zacht gevoel. Daarom biedt Geberit AquaClean een aantrekkelijk alternatief voor het klassieke bidet en geeft een geheel nieuw gevoel van frisheid en hygiëne - en alles met één druk op de knop.

Lees meer over Geberit

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 137 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist