loading_nice

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch, meer dan ieder ander merk, is diep geworteld in de Europese cultuur. En, zoals alleen een groot merk kan doen, is in staat geweest om de eigen identiteit te behouden. Dit terwijl de tijden voortdurend veranderde.

Traditie, kwaliteit en authenticiteit: Dit zijn de klassieke Villeroy & Boch kenmerken die de klanten steun en richting hebben gegeven. Innovatieve kracht, stijl en design: Dit zijn de waarde die mensen hebben geïnspireerd en hen de vrijheid hebben gegeven om hun eigen huizen te ontwerpen, geheel naar eigen smaak.

Het ‘The House of Villeroy & Boch’ verkoopconcept maakt het mogelijk om in een winkel het gehele merk te kunnen ervaren. Villeroy & Boch gebruikt dit concept om winkels richtlijnen te geven voor hun opstellingen zodat zij hun verkoopcijfers kunnen stimuleren. Producten worden gepresenteerd in authentieke realistisch opstellingen zodat het lijkt alsof zij in een daadwerkelijke woonomgeving staan.

Representatieve winkels maken dit concept toegankelijk voor consumenten in steden over de gehele wereld - van Parijs tot Milaan en Moskou, van Beijing tot Mumbai en Haiderabad

 

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

“We waren blij met de 3D-tekeningen, je krijgt een realistisch beeld te zien.”

We kunnen het anderen aanraden een dergelijke samenwerking op te zoeken als het huis nieuw wordt gebouwd!

Familie Veenstra
De Kwakel
Bekijk onze badkamer Bekijk alle klantervaringen

ViClean: Het aangename gevoel van pure hygiëne

Water is het element waaruit wij voor een groot deel bestaan en dat ons in leven houdt. Het is de bron van frisheid en zuiverheid. Maar ook los van de reinigende werking, schenkt water ons welzijn – als ontspannend bad of als zachte massage. De moderne badkamer verandert steeds meer in een wellness-oase. Tot nu toe was het closet hiervan uitgezonderd, maar dat gaat nu veranderen.

Villeroy & Boch is trendsetter op het gebied van badkamerdesign en badcultuur in Europa. Met ViClean spelen wij nu in op wat in Azië al geruime tijd standaard is: douchetoiletten, de slimme combinatie van closet en bidet. De reiniging vindt niet plaats met papier, maar met water voor een volledig nieuw, schoon en hygiënisch gevoel. Ontdek de reinigende kracht van het water – en maak kennis met een nieuwe badcultuur!

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Villeroy & Boch - ViClean: Het aangename gevoel van pure hygiëne

DirectFlush: De nieuwe generatie toiletten zonder spoelrand

  • Eenvoudige reiniging en verzorging zonder achterblijvend restmateriaal dankzij het design zonder spoelrand
  • Spoeling van de volledige binnenkant van het closet
  • Nauwkeurige en spatvrije waterloop tot direct onder de rand van het toilet
  • Aantrekkelijk en tijdloos design
  • Kan gemakkelijk in de badkamer worden geïntegreerd
  • Onzichtbaar bevestigingssysteem bij de keramiekserie Subway 2.0
  • Maximaal spoelvermogen dankzij ideale waterloop
  • Waterbesparend dankzij een spoelvolume van slechts 3 of 4,5 liter
Villeroy & Boch - DirectFlush: De nieuwe generatie toiletten zonder spoelrand

Quaryl: Het ultieme materiaal voor badkuipen en douchebakken

De combinatie van natuurlijk kwartsgesteente en de variabiliteit van acrylhars levert dit uitstekende kwaliteit op. Villeroy & Boch heeft het innovatieve materiaal quaryl ontwikkeld; een vloeibaar mengsel met 60 procent kwarts en acrylhars. De combinatie van pure, fijngemalen kwartskristallen en hoogwaardige acrylhars resulteert in een zeer duurzaam materiaal, dat veelzijdig kan worden verwerkt en zo hard is als kristal. Quaryl is de basis van innovatieve producten en ontwerpen, slag- en krasvast, gemakkelijk te reinigen en wordt gekenmerkt door uitstekende onderhoudseigenschappen. Het materiaal biedt ontwerpers de ideale omstandigheden om esthetische producten te bedenken. Door het aangenaam warme gevoel op de huid maakt quaryl ook indruk op klanten en voldoet het aan de hoogste wellness-eisen.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Villeroy & Boch - Quaryl: Het ultieme materiaal voor badkuipen en douchebakken

AntiBac: Beschermt duurzaam tegen bacteriën

Met AntiBac hebben wij nu de ideale oplossing als u prijs stelt op perfecte hygiëne in de badkamer. De innovatieve oppervlaktetechnologie van AntiBac werkt antibacterieel en vermindert de groei van bacteriën aantoonbaar met meer dan 99,9%!

Bijzonder praktisch: de antibacteriële werking is rechtstreeks aangebracht in het badkamersanitair en de closetzittingen, waardoor het gebruik van chemische reinigingsmiddelen aanzienlijk kan worden beperkt. Vanzelfsprekend is AntiBac volledig onschadelijk voor uw gezondheid en biedt het betrouwbare bescherming en veiligheid gedurende de totale levensduur van uw producten.

Villeroy & Boch - AntiBac: Beschermt duurzaam tegen bacteriën

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 136 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist