Vasco

Als warmte zichtbaar wordt

Vasco produceert verwarmingsoplossingen vanuit de vaste overtuiging dat functionaliteit en vormgeving twee essentiële, complementaire componenten zijn voor het creëren van een optimaal woon- en werkklimaat.

De technische standaard die Vasco oplegt bij het ontwerpen en ontwikkelen van designradiatoren ligt bijzonder hoog. De eisen op het gebied van vormgeving ook. Dat leidde en leidt nog steeds tot producten en oplossingen die uniek en trendsettend zijn op de markt.

Vasco maakte als eerste op grote schaal gebruik van laserlastechnologie om radiatoren te produceren zonder zichtbare lasnaden. Het stond daarmee aan de wieg van succesvolle generaties design radiatoren, waarvan sommigen inmiddels tot echte stijliconen uitgroeiden.   

“Het meedenken en het goede luisteren naar onze wensen zijn uiteindelijk bepalend geweest.”

Deze adviezen hebben er mede voor gezorgd dat we voor Middelkoop zijn gegaan.

Familie Schoonhoven
´s Hertogenbosch
Bekijk onze badkamer Bekijk alle klantervaringen

Aandacht en ondernemen

Een andere, door Vasco gepatenteerde techniek, is die van de slimme midden- aansluiting. Een toepassing waarbij het unieke designventielset letterlijk in één handomdraai wordt gemonteerd en door zijn centrale positie en zijn speciaal design één vloeiend geheel vormt met de radiator.

Met dezelfde aandacht voor detail gaat Vasco te werk bij de ontwikkeling en de afwerking van radiatoraccessoires. Ontluchters en blindstoppen krijgen een heel eigen design waardoor ze geen storend element meer vormen, maar integraal opgaan in de radiatorvormgeving.

Ook duurzaam ondernemen zit in Vasco’s genen. Het produceren van een langdurig verwarmingscomfort met duurzame, ecovriendelijke systemen, middelen en materialen is en blijft het uitgangspunt.

Vasco - Aandacht en ondernemen

Investeren in duurzaamheid

Met zijn aluminiumradiatoren zette Vasco als eerste de stap naar een 100% duurzaam product met de garantie van een optimale recyclage, zonder kwaliteitsverlies.

Maar duurzaamheid betekent ook een tijdloos design en een technologie die na drie, vier decennia nog steeds up-to-date is. Vasco designradiatoren beantwoorden die behoefte voor een langdurig, energiezuinig comfort met producten die borg staan voor een hoge return on investment.

Tenslotte zet Vasco ook volop in op duurzame energie bij de ontwikkeling en de fabricatie van zijn producten. Energie-efficiëntie met een minimale impact op het milieu is de norm in alles wat Vasco onderneemt en produceert. Met 100.000 m2 panelen, gemonteerd op de daken van Vasco Group productiebedrijven, is Vasco inmiddels een van de belangrijkste Belgische ondernemers-producenten van groene elektriciteit.

Vasco - Investeren in duurzaamheid

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 132 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist