Sunshower

Health & Wellness

Wilt u ontspannen, genieten en werken aan uw gezondheid? Denk dan eens na over de Sunshower! Bekijk wat filmpjes hieronder en kom eens langs in onze showroom om de ontspannende warmte zelf te ervaren.

De Sunshower is het resultaat van de zoektocht van twee Delftse ingenieurs naar een apparaat waarin gezondheid en ontspanning konden gecombineerd worden. Na gedegen onderzoek en testen kwamen ze al weer wat jaren geleden met de eerste Sunshower op de markt. Inmiddels hebben ze verschillende producten ontwikkeld. Ze blijven streven naar het ontwikkelen van producten die een bewezen positieve uitwerking hebben op de gezondheid.

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

“Tijdens de bezoeken aan de showroom van Middelkoop sprak de genoemde klantvriendelijkheid en de ruime tijd die genomen werd ons zeer aan.”

Er werd goed geluisterd naar onze wensen en met een prachtig ontwerp programma werd zeer nauwkeurig en realistisch een ontwerp gemaakt.

Dorrepaal
Gorinchem
Bekijk onze badkamer Bekijk alle klantervaringen

De werking van de Sunshower

De Sunshower werkt zo wel ontspannend als dat het inwerkt op uw gezondheid. De infraroodlampen zorgen ervoor dat uw spieren ontspannen, eventuele pijn wordt verlicht. De UV-lampen stimuleren de aanmaak van vitamine D. Een gezond niveau vitamine D heeft een positieve invloed op uw immuunsysteem. Vooral in de wintermaanden zorgt de Sunshower ervoor dat uw vitamine D gehalte op een gezond zomers niveau blijft.

Daarnaast is de Sunshower ook een stukje Wellness. De infraroodlampen geven een weldadige warmte af waardoor u heerlijk kunt ontspannen. Daarnaast zorgen de UV lampen voor een gezond zomers kleurtje. Zo heeft u het hele jaar een gezonde kleur en kunt u wanneer het zomer wordt beter tegen de zomerzon.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening

De geschiedenis van de Sunshower

Sunshower is een Nederlands bedrijf wat begonnen is met een idee van twee studenten uit Delft: Merijn Wegdam en Oscar Meijer. Inmiddels zijn ze al wat jaren onderweg en hebben ze een mooi bedrijf met mooie producten. Hier vertellen ze hun verhaal.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 132 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist