Steinberg

Steinberg is een van onze leveranciers voor kranen voor zowel het badmeubel, het bad als de douche. Het Duitse bedrijf is opgericht in 2002 en is langzaam maar zeker gegroeid tot een speler van formaat op de markt voor sanitair.


In de showroom zijn diverse kranen te bewonderen maar hier kunt u alvast een voorproefje krijgen van hun kranen in de nieuwe catalogus. Bent u benieuwd naar het verhaal achter de kranen? Hieronder vertellen ze daar meer over.

“We hebben meerdere gesprekken gehad voordat we definitieve keuzes hebben gemaakt.”

Daar was alle ruimte voor.

Familie Van Loo
Oud Beijerland
Bekijk onze badkamer Bekijk alle klantervaringen

Kwaliteit

Steinberg besteedt veel aandacht aan kwaliteit. Voor alle producten wordt alleen de hoogste kwaliteit materialen gebruikt zoals massief, verchroomd messing of matglas. Onze toeleveranciers voor onze technische onderdelen komen allemaal uit Duitsland of uit een andere Europees land.

Samenwerking op lange termijn staat bij ons hoog in het vaandel. Op deze manier kunnen wij producten ontwikkelen van de hoogste kwaliteit. Al onze producten, armaturen en accessoires voldoen dan ook aan de algemeen geldende normen en aanvaarde richtlijnen.

Ons interne- en externe kwaliteitsmanagement test met regelmaat ons gehele assortiment. Op deze manier kunnen wij een hoogwaardige kwaliteit blijven garanderen en tegelijkertijd onze bestaande producten optimaliseren.

 

Steinberg - Kwaliteit

Zorg voor de klant

Steinberg is er voor u - het maakt niet uit of u een specifieke vraag hebt of gewoon op zoek bent naar algemene informatie. Klantenservice houdt niet op bij de aankoop van onze producten.

Wij gaan er voor dat u zich altijd goed geadviseerd weet en u de hulp krijgt die u nodig heeft. Vriendelijkheid, deskundigheid en een ongecompliceerde relatie met onze partners zijn een vanzelfsprekendheid bij Steinberg.

Steinberg - Zorg voor de klant

Design

Steinberg richt zich niet alleen op hoge kwaliteit, maar ook op baanbrekend design. Om recht te doen aan de filosofie van de onderneming en de markt altijd een stap voor te zijn analyseert Steinberg wereldwijde trends, laat zich inspireren, en is op zoek naar actuele bewegingen in de markt.

Naast de ontwerpen van de eigen designers gaan we samenwerkingen aan met gerenommeerde ontwerpers zoals Michael Schneider en Jochen Schmiddem.

Steinberg - Design

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een breed begrip en is bij Steinberg geen loze kreet! Sinds de oprichting van het bedrijf streven ze consequent en doelbewust naar het respectvol gebruiken van hulpbronnen.

Deze keuze voor duurzaamheid begint bij de ontwikkeling van hoogwaardige duurzame materialen en eindigt bij de keuze voor zuinige verpakkingsmaterialen. Hoogwaardige materialen zijn de sleutel tot een lange levensduur van onze kranen. Daarom kiezen wij bijvoorbeeld ook voor hoogwaardige, milieuvriendelijke, recyclebare messing voor al onze armaturen. Deze kunnen optioneel ook worden uitgerust met een vijf-liter waterbesparende techniek.

Wanneer dat nog niet genoeg is bestaat er ook de mogelijk om je kraan uitrusten met een zogenoemde cartridge waardoor je niet alleen water maar ook energie bespaard.

Steinberg - Duurzaamheid

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 135 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist