loading_nice

Sealskin

Your bathroom Xperience

Sealskin in Waalwijk is een bedrijf van rijke tradities, dat in 2004 haar 250-jarig jubileum vierde. Het was namelijk in 1754 dat de grondlegger van de huidige organisatie, Gerrit van Loon, zijn bedrijf startte in Waalwijk. Destijds begonnen als leerhandel en toeleverancier van producten aan de (inter-)nationale schoenindustrie, breidde de onderneming haar activiteiten en assortiment door de eeuwen heen steeds verder uit.

Het leer verdween en maakte plaats voor kunststof, textiel, aluminium, glas en andere materialen. De schoenindustrie werd verruild voor de sanitair branche. Zo ontstond langzaam maar zeker het bedrijf van nu: Sealskin, producent en leverancier van sanitair producten en badkamer decoratie.

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

“Onze bezoeken zijn altijd goed bevallen, er hangt een fijne sfeer juist door de vriendelijke medewerkers.”

We zouden Middelkoop willen omschrijven als een super fijn bedrijf met ervaren specialisten die durven te zeggen wat ze denken.

Familie uit Rhenen
Rhenen
Bekijk onze badkamer Bekijk alle klantervaringen

Sanitair trends van Sealskin

Een trend in allerlei productgroepen is dat steeds meer mensen op zoek zijn naar een totaaloplossing waarbij praktisch comfort en een kwalitatieve verrijking gebruik belangrijk zijn. Het moet niet alleen handig in gebruik zijn, het moet een toegevoegde waarde bieden aan het dagelijks leven. Die trend uit zich ook in het sanitair van Sealskin.

Tijd als beperkende factor

Herkenbaar hierin zijn bijvoorbeeld de dubbele wasbakken, compleet met badmeubel enbadkamerspiegel. Eén geheel geschikt voor tweepersoonshuishoudens of gezinnen met kinderen. Tijd is steeds meer een beperkende factor in de ochtend, de badkamer wordt daarom geschikt gemaakt voor gebruik door meerdere gezinsleden tegelijk.

De badkamer wordt een geheel

Ook op het gebied van de badkuip en douche wordt ons assortiment steeds vernieuwd. Grotere baden in een unieke pasvorm. Regendouches met extra handdouche, een douchebak met geïntegreerde douche goot. En alles te vinden in dezelfde design serie, waardoor de complete badkamer één trendy geheel wordt.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Sealskin - Sanitair trends van Sealskin

Xtreme Wellness

De wellness die Sealskin biedt is anders… én onderscheidend dankzij het gebruik van een unieke technologie genaamd Xtreme Wellness. Maar wat is er nu precies zo extreem aan Xtreme wellness? Dit is vooral de massagekracht die met recht vergeleken wordt met een intense rug- en nekmassage tijdens een fysiobehandeling of sportmassage.

Meest krachtige massagestralen

Met Xtreme wellness wordt water in het reservoir van de wellness douche opgeslagen. Met slechts één druk op de knop wordt dit water (ca. 40 liter) rondgepompt en met zo’n 300 l/min door de massagejets gestuwd. Dit biedt één van de meest krachtige massages die we op dit moment kennen in wellness douches. Bovendien bespaart u dankzij deze technologie tot wel 60% water!

Sealskin - Xtreme Wellness

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 136 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist