loading_nice

PrimaBad

Nederlandse kwaliteitsmeubelen

PrimaBad is een leverancier van een brede collectie hoogwaardige badmeubels. Al jaren doen wij naar alle tevredenheid zaken met hen en hebben wij al vele klanten blij weten te maken met hun badkamermeubels. Door vast te houden aan hun visie op een goed badkamermeubel maken zij al vele jaren klanten blij met hun ontwerpen.

“Onze bezoeken zijn altijd goed bevallen, er hangt een fijne sfeer juist door de vriendelijke medewerkers.”

We zouden Middelkoop willen omschrijven als een super fijn bedrijf met ervaren specialisten die durven te zeggen wat ze denken.

Familie uit Rhenen
Rhenen
Bekijk onze badkamer Bekijk alle klantervaringen

Een badmeubel volgens PrimaBad

Onze klanten kiezen al jaren voor de telkens wisselende collectie van PrimaBad. Dit heeft alles te maken met de manier waarop PrimaBad naar zijn badmeubels kijkt. Natuurlijk moeten ze mooi zijn en er goed uit zien. Maar dit moet wel gecombineerd worden met de andere eisen die ze aan hun meubels stellen. Ze moeten namelijk passen in zowel grote als kleine badkamers, voldoende opbergruimte bieden en beschikken over een praktische indeling.

Bent u ook benieuwd of de badmeubels van PrimaBad iets voor u zijn. Bekijk dan alvast de brochure en kom eens langs om de badmeubels in de showroom te bewonderen.

PrimaBad - Een badmeubel volgens PrimaBad

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 136 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist