LoooX

Bathroom Experience

 

LoooX heeft de overtuiging dat hun badkameraccessoires iedere badkamer naar een hoger niveau tilt. Overtuigt van de schoonheid en kwaliteit van hun producten presenteren zij deze vol trots. Lelijke wc-rollen worden afgewerkt in de muur en je douchebenodigdheden kun je nu wel stijlvol opbergen in de douche. Kortom, laat u verrassen door de producten van LoooX en help uw badkamer naar een hoger niveau.

“De service bij Middelkoop vinden we namelijk heel goed.”

De monteurs werken heel netjes. Je krijgt geen prutswerk geleverd, zowel het product als het installeren, is degelijk en van goede kwaliteit.

Familie Brink
Tiel
Bekijk onze badkamer Bekijk alle klantervaringen

LoooX BoX

De LoooX Box is een kant-en-klare inbouwnis voor in uw doucheruimte. Eenvoudig, fraai en leverbaar in verschillende formaten en inbouwdieptes. Daarnaast is de BoX leverbaar in diverse kleuren. Op deze manier sluit hij helemaal aan bij uw badkamer en versterkt het juist het gevoel van eenheid.

Maar de LoooX BoX is er natuurlijk niet alleen voor het opbergen van douchebenodigdheden. Bedenk ook eens hoe u de BoX kunt gebruiken om decoratieve elementen neer te zetten. Zo creëert u kleine sfeervolle hoekjes die daadwerkelijk de badkamer naar een hoger niveau tillen.

LoooX - LoooX BoX

LoooX Corner Shelf

De nieuwe LoooX Corner Shelf wordt toegepast in de hoek van de badkamer. Vele genieters van lekker douchen, missen net dat beetje extra afzetruimte. Niet genoeg ruimte voor uw badproducten is nu voorbij.  De LoooX Corner Shelf benut de hoek(en) van uw badkamer en laat een stijlvol aanzicht achter. Perfect te combineren met de reeds bestaande kleurige LoooX inbouwnissen: LoooX BoX. Een kinderlijk eenvoudige oplossing.

LoooX Corner Shelf wordt geïntegreerd in de voegen van uw tegels en is vervaardigd van hoogwaardig RVS. Een echte eyecatcher en in drie versies verkrijgbaar; Geborsteld RVS, Anthracite en White. Eenvoudig te monteren in zowel bestaande als nieuwbouw badkamers. Sierlijk en nog méér gemak.

LoooX - LoooX Corner Shelf

LoooX Closed CL5

De nieuwste aanwinst in de LoooX Closed serie, is de langverwachte LoooX CL5. Twee bijzondere en fraaie LoooX producten die hun krachten bundelen. De LoooX inbouw reserverolhouder (CL1)  en de inbouw wc rolhouder (CL4) in één nieuw doordacht systeem; de LoooX Closed CL5; reserverolhouder én wc rolhouder in één uniek product!

De LoooX Closed CL5 is, net als alle modellen uit de Closed serie, volledig van hoogwaardig RVS en altijd waterdicht. Door een sparing te maken is het eenvoudig om deze naast het toilet te monteren.

Kortom, uniek in zijn soort, sierlijk en nog méér gemak.

Voor een overzicht van alle producten ga je naar: www.looox.eu

LoooX - LoooX Closed CL5

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 132 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist