Instamat

De mooiste warmte voor wonen en werken!

Instamat is een van onze toonaangevende leveranciers op het gebied designradiatoren. Zij leveren prachtige radiatoren: van fraai minimalistisch tot krullerig klassiek. Voor elke stijl leveren zij bijpassende radiatoren. Om trendsettend te kunnen blijven wordt er veel geïnvesteerd in innovatie. Alleen zo kunnen zij u inspireren om uw badkamer naar een hoger niveau te tillen.

Instamat is trots op het mogelijk maken van de ultieme combinatie: warmte en design. Dit zorgt iedere keer opnieuw voor een gevoel van welbehagen in uw eigen huis. Er is dus veel aandacht voor vormgeving maar ook voor functionaliteit. Ze bieden dan ook jarenlange garantie voor optimale warmte en een superieure kwaliteit.

“Als je een probleempje met de keuken of badkamer hebt, dan wordt er adequaat gereageerd en is het snel weer opgelost.”

We zijn met zowel de badkamer als de keuken erg tevreden.’

Familie Uijl
Woudenberg
Bekijk onze badkamer Bekijk alle klantervaringen

Het geheim van Instamat

Instamat Warmtetechniek BV is al ruim 40 jaar actief op het gebied van warmte. Daarvan verkopen wij sinds 30 jaar designradiatoren. In deze 30 jaar zijn wij uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende merken op het gebied van designradiatoren. Om u een actueel assortiment van hoogwaardige producten te kunnen bieden, werken wij samen met enkele Europese topproducenten van designradiatoren. Al deze producten zijn door ons zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en design. Op deze manier zijn wij ervan verzekerd dat ons assortiment voldoet aan de hoge eisen die er in deze tijd gesteld worden.

Instamat - Het geheim van Instamat

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 136 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist