loading_nice

Hansgrohe

Kwaliteit, design, duurzaamheid, traditie

Hansgrohe levert merkkwaliteit. Sinds 1901
Als één van de toonaangevende sanitairondernemingen produceert Hansgrohe qua vorm en functionaliteit producten van de hoogste kwaliteit. Zodat klanten over de hele wereld er zo lang mogelijk plezier aan beleven. De lat voor de merken Hansgrohe en Axor ligt hoog: zo worden er uitsluitend hoogwaardige en drinkwaterbestendige materialen gebruikt die de uitgevoerde langetermijntests hebben doorstaan. Strenge, Hansgrohe-interne richtlijnen en regelmatige tests van onafhankelijke instituten zorgen daarmee voor langdurige tevredenheid. 

Hansgrohe schrijft designverhalen
Creatieve ideeën voelen zich thuis bij Hansgrohe. De onderneming bindt wereldwijd succesvolle designers aan zich. Ze organiseert workshops met gerenommeerde creatieve architecten, die visies voor de badkamer van morgen ontwikkelen. Met deze duidelijke toewijding aan het creatieve proces heeft Hansgrohe SE de afgelopen jaren internationaal meer dan 400 onderscheidingen gewonnen.


Green Company: Hansgrohe is een duurzame onderneming
Als 'advocaat van het water' is Hansgrohe een 'groene' onderneming uit overtuiging. En vanuit traditie. Sinds de jaren ´80 ontwikkelt de badkamerspecialist uit het Zwarte Woud steeds nadrukkelijker water- en energiebesparende producten. Daarnaast slaat de branchepionier op alle ondernemingsgebieden duurzame wegen in en stelt hij normen met milieuvriendelijke concepten. Dat de bedrijfsdoelstellingen gehaald – en meetbaar – worden, daar houdt een besturend comité van directieleden en afdelingshoofden zich mee bezig.

Traditie en innovatie
Perfectie op het gebied van vorm en functionaliteit – dat was en is standaard bij Hansgrohe. Sinds 1901 zijn badkamerpionier Hans Grohe en zijn opvolgers hun tijd traditioneel een stap vooruit. Of ze nu de eerste handdouche (1928) uitvonden of met Raindance (2003) een nieuw douchetijdperk inluidden. Ook meer dan 100 jaar na de oprichting van de onderneming is innovatie de drijvende kracht in de onderneming uit het Zwarte Woud. Op de voorgrond staan hierbij natuurlijk: nut en voordeel voor u, de klant.

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

“Bij Middelkoop is er veel aandacht voor de klant.”

Bij Middelkoop is er veel aandacht voor de klant. Er wordt in het hele traject met je meegedacht, en er wordt goed geluisterd naar je wensen. Dit, in combinatie met de kwaliteit die Middelkoop levert, was voor ons doorslaggevend om onze badkamer bij Middelkoop aan te schaffen.

Familie van Donkelaar
Tricht
Bekijk onze badkamer Bekijk alle klantervaringen

Meer doucheplezier met Select

Hoe kunnen we de omgang met water zo intuïtief mogelijk maken? Hoe maken we van het dagelijkse douchen een prikkelende belevenis? Dat zijn vragen waarop we in samenwerking met Phoenix Design de passende antwoorden hebben gevonden. Zoals de meeste goede ideeën is ook deze verrassend eenvoudig: het Select principe zorgt namelijk voor plezier met één druk op de knop. Zo kunt u heel eenvoudig de verschillende straalsoorten van uw douche kiezen of tussen de verschillende douches wisselen.

Shampoo uitspoelen met de krachtige Rainstraal. Volle zachte waterstralen van de RainAir. Of een stevige Whirlmassage? Voor de ontwikkelaars van de Select technologie ging het er vooral om de keuze tussen de straalsoorten en de bediening zo gemakkelijk mogelijk de maken. En het is heel eenvoudig: via de Select knop kan de persoonlijke favoriete douchestraal zeer comfortabel worden gekozen. En zo zorgen de Raindance Select handdouches dus voor plezier met één druk op de knop – zo eenvoudig.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening

QuickClean: snelle anti-kalk-functie

Kalkhoudend water, vuil, reinigingsmiddelen: kranen en douchekoppen hebben het een en ander te verduren. Met de QuickClean technologie verdwijnen resten in een handomdraai. Want Hansgrohe heeft de perlators van zijn kranen en de jets van zijn douchekoppen met flexibele siliconennoppen uitgerust. Zo kunnen vuil en kalk eenvoudig worden weggewreven. Een ander voordeel: kalkvrije, verzorgde producten werken beter en hebben een langere levensduur.

QuickClean – een schone oplossing:

  • Snelle reiniging door elastische siliconennoppen
  • Licht wrijven in plaats van schoonmaken en schrobben
  • Gelijkmatige waterstroom bij kranen
  • Mooie douchestraal tijdens het douchen
  • Lange levensduur en uitstekende functionaliteit van de producten

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 136 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist