loading_nice

GROHE

'Pure Freude an Wasser'

 

GROHE is 's werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren ze sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt. Hun kernwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid hebben zij hoog in het vaandel om overal en altijd "Pure Freude an Wasser" te bieden. GROHE vind je inmiddels in meer dan 130 landen wereldwijd.

 

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

“We kijken tevreden terug op het gehele proces.”

Tijdens ons bezoek - na afspraak - werden we door de adviseur vriendelijk ontvangen en al gauw voelden we ons op ons gemak.

Familie Van den Assem
Gorinchem
Bekijk onze badkamer Bekijk alle klantervaringen

Hoofddouches & grote douchekoppen

Een inloopdouche of een ruime doucheruimte is tegenwoordig een prioriteit bij de renovatie van een badkamer. Nu de doucheruimte groter wordt, is er ook ruimte voor grotere douchekoppen.

Hoofddouches

Grote hoofddouches zijn er in diverse stijlen om zo je badkamer compleet te maken. Rainshower® hoofddouches met een diameter van 210 mm kunnen aan het plafond worden bevestigd of met een douchearm aan de wand. Voor een minimalistische doucheruimte, kies dan voor een vierkante douchekop zoals de Rainshower® F-Serieplafonddouche.


Douchekoppen

Een grote douchekop dient verschillende straalsoorten te kunnen bieden om aan de behoeften van de gebruiker te kunnen voldoen. Dankzij de royale afmetingen, tot wel 160 mm, is een grote douchekop de perfecte keuze als je in bad douchet, of als je de douche zowel als handdouche als als hoofddouche gebruikt.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
GROHE - Hoofddouches & grote douchekoppen

Badkranen

Soms is de enige functie van de badkraan het vullen van het bad. En soms heb je een kraan nodig die je zowel voor je bad als als voor je douche wilt kunnen gebruiken.

Bad/douchemengkranen

Bad/douchemengkranen zijn de gemakkelijkste keuze voor douchen in bad. Ze zijn verkrijgbaar als opbouw- of inbouwvarianten (met de techniek verwerkt in de muur). Voor meer comfort en veiligheid kies je altijd voor thermostatische varianten. Via de omstelling kun je kiezen voor douche of bad.

Badrandcombinaties

Deze zijn ontworpen om op de badrand of betegelde omranding gemonteerd te worden. Verkrijgbaar als driegats- viergats of vijfgatsmodel, gecombineerd met baduitloop en handdouche. Met een- of twee grepen heb je controle over het water en via de omstelling kun je kiezen voor douche of bad.

GROHE - Badkranen

Neem verantwoordelijkheid

Zou er nog iemand zijn die vandaag de dag gedachteloos liters ongebruikt water in de afvoer laat wegstromen tijdens het tandenpoetsen? Ons bewustzijn van de kostbaarheid van dit element is veel te groot.

Slechts drie procent van het water op aarde is drinkbaar. Voor GROHE is het bewuste en zuinige gebruik van energie en natuurlijke bronnen niet alleen een uitdaging, maar ook een groot genoegen. Daarom richten we onze vindingrijke geest op de ontwikkeling van duurzame systemen. Zo is onze GROHE EcoJoy™ technologie al sinds lange tijd een vanzelfsprekend onderdeel in veel van onze kranen en douches.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
GROHE - Neem verantwoordelijkheid

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 136 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist