Cleopatra

World of Welness

Cleopatra is al vanaf 1966 dè Nederlandse producent van luxe & hoogwaardige wellnessproducten, zoals baden, whirlpools, stoomcabines, stoomdouches en professionele stoombaden.

Kwaliteit

Om de hoge kwaliteit te leveren, maken we al onze producten in eigen huis met deskundige vakmensen. Ook testen we uitgebreid op comfort en kwaliteit. Niet voor niets hebben we het prestigieuze Duitse TÜV-predikaat. Wij leveren veel aan particulieren en natuurlijk over de hele wereld aan bedrijven, zoals hotels of grote wellness-centra.

World of Wellness

Onze baden en (stoom-)douches zijn van internationale klasse. Je komt ze dan ook tegen op de mooiste A-locaties in de wereld. Van het 7-sterrenhotel Burj-al-Arab in Dubai tot het cruiseschip Queen Mary II. Plus in talloze Nederlandse tophotels, de Amsterdam ArenA en wellness-centra. Niet voor niets biedt Cleopatra een ‘World of Wellness’.

Onze visie op de badkamer

Wij zien de badkamer als de energiecentrale voor de bewoners van het huis, waar iedere bewoner zich op zijn eigen favoriete manier verfrist en nieuwe energie opdoet. Zo laad je je op voor een nieuwe dag. Of kom je na afloop van een  topprestatie lekker bij!

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

“Middelkoop denkt mee in 'designidee'.”

'Het was voor ons vanzelfsprekend om ook naar Middelkoop te gaan toen wij een nieuwe badkamer nodig hadden. En met het uitkiezen daarvan, ging alles precies zoals bij de keuken!'

Familie Witte
Meteren
Bekijk onze badkamer Bekijk alle klantervaringen

Modulaire stoomdouche

Met het Modulair Stoom-concept bepaalt u zelf hoe uw ideale stoomdouche er uit komt te zien. Door middel van losse componenten ontwerpt u uw eigen stoomdouche. U kiest uit: banken, deuren, vensters, stoomtechniek en (maatwerk) daken. Om de totaalbeleving af te maken kunt u speakers en kleurlicht toevoegen aan de stoomdouche. Zo maakt u van uw douche een ware beleving!

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Cleopatra - Modulaire stoomdouche

Een stoomdouche van glas

U bepaalt zelf hoe uw ideale wellness ruimte er uit komt te zien. Door middel van losse componenten ontwerpt u uw eigen stoomdouche afgestemd op uw ruimte en uw specifieke wensen. Zo heeft u onder andere de keuze uit: banken, deuren, vensters, stoomtechniek en(maatwerk) daken. Om de beleving compleet te maken kunt u kiezen voor speakers en kleurlicht.

 

De voordelen van een stoomdouche

Heeft u een stoomdouche thuis dan kunt u op elk gewenst moment van de dag in tien minuten tijd tot rust komen en nieuwe energie op doen na een dag hard werken. Stomen is niet alleen gezond voor de geest maar ook voor het lichaam:

  • Stomen versterkt uw immuunsysteem;
  • Stomen houdt uw lichaam gezond en reguleert de natuurlijke vochtbalans van de huid;
  • Stomen bevrijdt de luchtwegen en vergemakkelijkt de ademhaling.
Cleopatra - Een stoomdouche van glas

Baden en whirlpools

Onze baden geven nieuwe energie, ook bij u thuis! Kom op kracht in één van onze Wellpool baden, alleen of samen, met of zonder bubbels.

Eigenschappen Wellpool baden
De WellPool baden en whirlpools hebben heldere lijnen en vormen zonder concessies te doen aan het comfort! Het resultaat is een hedendaagse lijn, drie maten en een drietal vormen met elk een eigen karakter. De baden van de Wellpool serie zijn ontworpen door de Nederlandse ontwerper Robert Bronwasser.

Alle baden uit de Wellpool lijn zijn ook leverbaar als whirlpool. Een whirlpool is een bad met jets, dit kunnen zowel spa- als hydrojets zijn. Bij een spa-jet worden duizenden kleine luchtbellen vanaf de bodem het bad ingeblazen. De Spa-jet geeft het echte bubbelbad gevoel. Houdt u van krachtige, masserende stralen dan zijn de hydro-jets een echte aanrader. Vanuit de zijkant van het bad worden krachtige waterstralen het bad ingespoten welke de rug, benen en voeten masseren.  Alle Cleopatra baden zijn ook leverbaar met een combisysteem; zowel spa-jets als hydro-jets

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Cleopatra - Baden en whirlpools

Inspireren

Niet alleen de techniek, maar ook de badkamer als geheel staat centraal. In samenwerking met partners ontdekt Cleopatra ieder jaar de trends en materialen voor dat jaar. Laat u inspireren voor uw eigen badkamer en vraag naar het lookbook.

‘Tijd nemen voor jezelf, zonder laptop, smartphone en social media – dat wordt alleen maar belangrijker.’ Dit algemene beeld wordt vervolgens getrechterd naar een drietal interieurtrends en vertaald naar de badkamer. Waarbij water en licht eigenlijk altijd de verbindende elementen zijn. ‘Voor 2015 zoeken wij het vooral in de ijle tinten en iriserende materialen,’ legt Anya uit. ‘Alles is licht! Het thema ‘Abysse’ verwijst naar de diepten van de zee, ‘Tendre’ naar vrouwelijkheid en zachtheid en ‘Nordic Light’ naar ochtendlicht en de verbleekte, ijle tinten van het hoge noorden.’


‘Anya van de Wetering, Kamer 465

Inspireren - Cleopatra
Inspireren - Cleopatra
Inspireren - Cleopatra
Inspireren - Cleopatra

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 132 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist