Kleine badkamers

Compleet en ruimtelijk

Beschikt u over een kleine badkamer, en overweegt een nieuwe aan te schaffen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Waar moet u op letten en wat zijn handige indelingen? Hieronder zullen we enkele van deze zaken bespreken.

Uw kleine badkamer

Het belangrijkst is echter dat uw kleine badkamer 'compleet persoonlijk' gaat worden. Samen met een van onze adviseurs zullen we tot de beste oplossing voor u persoonlijk komen. Doe eerst ideeën op, laat u inspireren maar alleen samen met de adviseur komt u tot uw compleet persoonlijke kleine badkamer.

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

“Vooral vanwege de goede montage voor Middelkoop gekozen!”

'Even geleden hadden we een keuken bij Middelkoop gekocht. Nadat we veel lekkage in de badkamer hebben gehad, moest ook daar een nieuwe voor in de plaats komen. De samenwerking en service van Middelkoop waren tot dusver erg goed bevallen. Ook van anderen mensen uit Culemborg hoorden we positieve verhalen over hen. En ze zitten natuurlijk erg dichtbij huis.'

Familie uit Culemborg
Culemborg
Bekijk onze badkamer Bekijk alle klantervaringen

Belangrijk bij kleine badkamers

Allereerst willen we vooral niet inleveren. Ondanks de beperkingen van het oppervlakte willen we dezelfde plaats om tot rust te komen, net zo veel luxe en comfort. Om dit voor elkaar te krijgen moeten we optimaal gebruik maken van de ruimte die er is. Maar dat niet alleen, door gebruik te maken van optische trucs oogt de badkamer veel ruimer dan dat hij in werkelijkheid is.

Toilet of niet

Veel mensen vinden een extra toilet in de badkamer heel prettig. 's Nachts hoef je minder ver te lopen, in de winter is het niet zo koud. Zo zijn er tal van redenen te noemen waarom mensen graag een tweede toilet hebben. Meestal is dit te realiseren in een kleine badkamer.

Maar het is goed om na te denken over alternatieven. Bijvoorbeeld een extra wastafel. Of toch een ruimere douchecabine. Bespreek uw ideeën met uw adviseur zodat u zo tot de beste oplossing kan komen.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Kleine badkamers - Belangrijk bij kleine badkamers

Meer ruimtelijkheid in uw kleine badkamer

We hebben wat tips op een rij gezet waarmee u meer ruimtelijkheid kan creëren:

  • Gebruik geen drukke patronen voor de tegels
  • Maak gebruik van lichte kleuren
  • Gebruik glazen douchewanden voor meer transparantie
  • Laat ruimte vrij onder het badkamermeubel en het toilet
  • Denk goed na over de belichting. Donker maakt kleiner
  • Overweeg een designradiator die ook als handdoekenrek gebruikt kan worden
  • Ga met je kasten de hoogte in voor extra opbergruimte
  • Maak gebruik van grote spiegels
  • Gebruikt grote en glanzende tegels
Kleine badkamers - Meer ruimtelijkheid in uw kleine badkamer

De Vouw(-pendel) van Sealskin

Om extra ruimte te creëren in uw badkamer heeft Sealskin een creatieve oplossing bedacht. Voor extra bewegingsruimte kunt u uw douche als het ware laten verdwijnen. De vloer laat je doorlopen en de afvoer stop je weg in de vloer. Vervolgens klap je de vouwpendel deuren in. Opeens is het douchegedeelte gewoon een onderdeel van uw badkamer.

Meer ruimte om te bewegen

Dus wanneer u niet aan het douchen bent heeft u meer ruimte om te bewegen. Zo oogt u badkamer niet alleen groter maar afhankelijk van waar u mee bezig ben is hij effectief ook groter. In de showroom hebben wij een hier een voorbeeld van. Kom eens langs en overtuig u zelf van deze creatieve oplossing.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Kleine badkamers - De Vouw(-pendel) van Sealskin

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 138 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist