loading_nice
Dorrepaal - Dorrepaal Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Dorrepaal - Dorrepaal Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Dorrepaal - Dorrepaal Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Dorrepaal - Dorrepaal Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Dorrepaal - Dorrepaal Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening

Dorrepaal

"Tijdens de bezoeken aan de showroom van Middelkoop sprak de genoemde klantvriendelijkheid en de ruime tijd die genomen werd ons zeer aan."

Dorrepaal

Middelkoop heeft in ons huis 5 jaar geleden de keuken geleverd. Tijdens dit proces hebben wij de service van Middelkoop als zeer positief ervaren. Door deze eerdere ervaring hebben wij ervoor gekozen om in samenwerking met Middelkoop de realisatie van onze verbouwing, waarbij ook een nieuwe badkamer gerealiseerd werd, met hen uit te voeren.

Vanaf ons eerste bezoek aan Middelkoop sprak ons de sfeer ons zeer aan. Klantvriendelijk en secuur zijn woorden die ons meteen te binnen schieten. Er werd ruim de tijd genomen middels meerdere afspraken om tot een prachtig resultaat te komen met elkaar. Hierbij speelde het 3D computerprogramma een rol. Zo werd goed in beeld gebracht hoe onze badkamer tot in detail eruit zou komen te zien.

Wel hebben wij meerdere zaken bezocht met onze plannen voor onze verbouwing in huis. Tijdens de bezoeken aan de showroom van Middelkoop sprak de genoemde klantvriendelijkheid en de ruime tijd die genomen werd ons zeer aan. Ook dit heeft ervoor gezorgd dat wij voor de realisatie van onze badkamer voor Middelkoop hebben gekozen.

De adviseur waarmee wij meerdere afspraken gehad hebben, is zeer kundig. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en met een prachtig ontwerp programma werd zeer nauwkeurig en realistisch een ontwerp gemaakt. Wij hadden van te voren een goed beeld bij wat wij precies wilden realiseren met onze nieuwe badkamer. Wij hebben zo in samenwerking met een professional onze eigen badkamer tot in detail ontworpen.

Mijn partner en ik hadden een eigen plan wat betreft de realisatie van onze nieuwe badkamer. Door samen naar voorbeelden te kijken in de uitgebreide showroom van Middelkoop werd onze badkamer tot in detail ontworpen. Hierbij hebben wij goede adviezen gekregen zodat we de materialen en kleuren prachtig op elkaar af konden stemmen. De finishing touch is de Sunshower, luxe element in onze badkamer. Deze Sunshower maakt onze badkamer helemaal compleet.

Middelkoop heeft in ons huis 5 jaar geleden de keuken geleverd.

Nadat wij onze afspraken gehad hadden, kwam fam. Verhoeks, de aannemer, bij ons thuis om te kijken of het ontwerp realistisch uitvoerbaar was. Na het huisbezoek zagen de aannemers meer mogelijkheden in de realisatie van de badkamer en hebben wij het ontwerp na het huisbezoek bij Middelkoop aangepast en geperfectioneerd. Een prachtig initiatief om de aannemer van te voren bij ons thuis te laten komen kijken. Hierdoor hebben wij nog meer uit de verbouwing in huis kunnen halen.

Over de montage zijn wij ontzettend tevreden. Puur vakmanschap. Vader en zoon hebben onze wensen fantastisch gerealiseerd. Ook kwamen zij met eigen ideeën, die zij in overleg met ons gerealiseerd hebben. Zo is het badkamermeubel een stukje naar voren geplaatst in de ruimte, waardoor aan de achterkant extra bergruimte is gecreëerd. Binnen in de badkamer bleef een ruime ruimte over voor de badkamer zelf.

De betegeling bij de douchecabine is in hoogte afgestemd in harmonie met de andere wandafwerking dat bij het badkamermeubel geplaatst is. Boven de betegeling in de douchecabine is ons geadviseerd de muur wit te laten stuken. Dit geeft een mooie belijning in de totale badkamer.

Onze badkamer is nog mooier geworden dan we hadden gedacht.  Een investering als absolute meerwaarde van ons huis! Wij hebben onze bezoeken aan de showroom tot en met de oplevering van onze badkamer als zeer professioneel en prettig ervaren.

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

Kenmerken van de badkamer van Dorrepaal

Bekijk meer klantervaringen

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 133 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist